parkinnn

Güncel

Beşiroğlu'na taziye devam ediyor

Geçtiğimiz hafta 84 yaşındaki annesi Şükran Beşiroğlu'nu kaybeden Beşiroğlu Diş Hastanesi sahibi , Diş Doktoru Metin Beşiroğlu'nu dostları yalnız bırakmıyor.

4 Ağustos 2021 Saat: 12:25
Beşiroğluna taziye devam ediyor
Beşiroğlu'na taziye devam ediyor

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı yöneticileri ile MÜSİAD Gebze Şube yöneticileri de Beşiroğlu'na taziye ziyaretinde bulundular. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, eski milletvekili ve Sakarya Koordinatörü M. Ali Okur ve ilçe yöneticileri Beşiroğlu'nun acısına ortak olurken, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz ile Başkan Yardımcısı Mustafa Öğe'de Beşiroğlu'nu ziyaret ettiler.

Diş hastanesinde taziyeleri kabul eden Metin Beşiroğlu, Gölge Medya ekibinin ziyaretinde ise , ''Allah kimseyi dostsuz bırakmasın. Geçen yıl bu aylar merhum babamı kaybetmiştim, bu yıl aynı ayda annem Hakk'a yürüdü. Kaderin önüne geçilmiyor. İyi ve kötü günde dost önemli, Allah'a şükür ki dost biriktirmişim, dost kazanmışım. Acımızı paylaşan herkesten Allah razı olsun.'' şeklinde konuştu.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

84 yaşındaki annesi Şükran Beşiroğlu'nu kaybeden Beşiroğlu Diş Hastanesi sahibi , Diş Doktoru Metin Beşiroğlu'nu dostları yalnız bırakmıyor.
84 yaşındaki annesi Şükran Beşiroğlu'nu kaybeden Beşiroğlu Diş Hastanesi sahibi , Diş Doktoru Metin Beşiroğlu'nu dostları yalnız bırakmıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑