parkinnn

Yaşam

Beyaz Kalpler’de Hazırlıklar Sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 12-18 yaş arasındaki gençlere yönelik “Beyaz Kalpler Eğitim ve Oryantasyon Merkezi’’nde hazırlık çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir’in Kocaeli Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile

30 Ocak 2014 Saat: 10:21
Beyaz Kalpler’de Hazırlıklar Sürüyor
Beyaz Kalpler’de Hazırlıklar Sürüyor

12-18 YAŞ ARASI GENÇLER

Beyaz Kalpler Merkezi’nde çocukların okulda başarı grafiğini yükseltmek, okula ve topluma adapte etmek için 12-18 yaş aralığındaki çocuklarla yeteneklerine göre sosyal hizmet çalışmaları gerçekleştirilecek. Gençler bir yıl boyunca mesleki eğitim ve el becerilerini geliştirecek atölyelerde, uzmanlar eşliğinde faaliyetlere, eğitim ve seminerlere katılacak.

 

TESPİT ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Beyaz Kalpler Eğitim ve Oryantasyon Merkezi’nden faydalanacak gençler uzmanlar tarafından okullarda yapılan incelemeler neticesinde belirleniyor. Belirlenen gençlerin aileleriyle de görüşülüyor. Bu aşamalardan sonra gençler, okuldaki başarı grafiklerinin yükseltilmesi, el becerilerinin kazandırılması ve yeteneklerine göre mesleki alanlara yönlendirilmesi için önümüzdeki günlerde merkeze alınmaya başlanacak.

 

UZMANLAR HİZMET VERECEK

Yaklaşık 3 yıl boyunca hazırlık çalışmaları devam eden ve Türkiye’de örneği bulunmayan merkezde elektrik ve sıhhi tesisat, proje çizim, cam üfleme, ritim, garsonluk, aşçılık, mutfak, maket yapımı atölyeleri ve bilgisayar odaları bulunacak. Merkezde eğitimler uzman personeller tarafından verilecek.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑