parkinnn

Spor

Beylik yediliyi tutturdu

U15 Ligi K Grubu’nda zirvedeki yerini gol averajıyla koruyan Beylikbağıspor, Genç Kalespor engelini de kolay açtı. 7-0 kazandığı maçta, maç başı gol ortalamasını da 7 olarak sürdürdü. Gebze’nin en güçlü altyapısına sahip kulüpl

30 Eylül 2014 Saat: 11:16
Beylik yediliyi tutturdu
Beylik yediliyi tutturdu
U15 Ligi K Grubu’nda zirvedeki yerini gol averajıyla koruyan Beylikbağıspor, Genç Kalespor engelini de kolay açtı. 7-0 kazandığı maçta, maç başı gol ortalamasını da 7 olarak sürdürdü.

Gebze’nin en güçlü altyapısına sahip kulüpleri arasında başı çeken Beylikbağıspor yıllara dayanan birikim ve deneyiminin meyvelerini yemeyi sürdürüyor. Yeşil beyazlılar ligin beşinci haftasında Metin Oktay Stadı’nda Genç Kalespor’a konuk olurken zorlanmadan kazandı. İlk yarısını 4-0 önde bitirdiği maçta 7-0’lık sonuca Batuhan Kırdaroğlu’nun biri penaltı diğeri frikikten olmak üzere iki, Mert’in iki, Batuhan Koçak, Erdem ve Fatih’in birer golü ile gitti.

HAFTAYI BAŞLADIĞI GİBİ BİTİRDİ

Geride kalan 5 hafta itibariyle maç başı gol ortalamasını yedide tutturan Beylikbağı bu seyrini de sürdürdü. Grupta averajla zirvedeki yerini koruyan yeşil beyazlılar, altıncı hafta müsabakasında Tayfunspor ile karşılaşacak. Takipçileri; aynı puan ve averajla ikinci sırada yer alan Balkanspor ile ikiliyi üç puan geriden takip eden Sultanorhanspor’un karşılaşacağı haftada, kendi maçının favorisi olan Beylikbağı zirveyi puan farkıyla edinme fırsatını da kaçırmak istemeyecek.

GENÇ KALE’DEN HAKEME TEPKİ

Metin Oktay Stadı’nda önceki cumartesi günü oynanan maçta Genç Kalespor’un gerek teknik direktörü Emrah Şensoy gerekse taraftarları orta hakem Rıfat Başar Çelik’e tepki gösterdi. Özellikle tribünden gelen tepkiler hayli sert oldu. Beylikbağı’nın penaltıdan kaydettiği üçüncü, frikikten kaydettiği dördüncü golde de hakemin kararları Genç Kalespor camiasının bir hayli tepkisini çekti. Ligde bugüne kadarki 5 maçının ikisini kazanıp üçünü kaybeden yeşil sahaların adı gibi genç ekibi beşinci haftada ligden çekilen Karadenizspor karşısında oynamadan 3 puanı hanesine yazacak.

GENÇ KALESPOR    0-7   BEYLİKBAĞI

Hakemler: Rıfat Başar Çelik, Burak Pınar, Fatih Kaval.

Stat: Metin Oktay.

GENÇ KALESPOR: Oğuzhan (Kemal), Emirhan, İhsan Can, Emrecan, Kerem, Yusufcan, Yusuf, Çağdaş, Muhammed, Şevket, Erdal.

Teknik Direktör: Emrah Şensoy.

BEYLİKBAĞISPOR: Umut (Furkan), Musa Güneş (Ömer), Yasin, Muhammed, Musa Türkmen, Tolga (Yusuf), Batuhan Koçak, Fatih, Mert, Erdem, Batuhan Kırdaroğlu (Aslan).

Teknik Direktör: Evren Aydın.

GOLLER: Batuhan Kırdaroğlu (2), Mert (2), Batuhan Koçak, Erdem, Fatih. (Beylikbağıspor)

beylikbagi-u15.jpg
genc-kale-u15.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑