parkinnn

Spor

Beylikbağı sağ Dilovası selamet

Bu sezon 1. Amatör Küme’de şampiyonluk kovalayacak olan Beylikbağıspor evindeki hazırlık maçında Dilovası’nın Süper Amatör Lig’deki temsilcisi Dilovası Belediyespor’u ağırladı.  İlk yarısı 2-2 sona eren karşılaşmada her iki

11 Eylül 2014 Saat: 16:04
Beylikbağı sağ Dilovası selamet
Beylikbağı sağ Dilovası selamet
Bu sezon 1. Amatör Küme’de şampiyonluk kovalayacak olan Beylikbağıspor evindeki hazırlık maçında Dilovası’nın Süper Amatör Lig’deki temsilcisi Dilovası Belediyespor’u ağırladı.

 İlk yarısı 2-2 sona eren karşılaşmada her iki ekibin topa müdahaledeki sertlikleri ikinci yarının başlangıcında da sürdü. Beylikbağıspor Kulübü Başkanı Ali Çağın, Gebzespor’un ev sahipliğindeki kulüpler toplantısının ardından geldiği Beylikbağı Stadı’nda rakipten sert müdahaleyi görüp teknik heyetten bilgi aldıktan sonra hakemden maçı bitirmesini istedi. Saha içindeki sert mücadele hariç herhangi bir tatsızlığın yaşanmadığı ama futbolcuların sezon öncesi gereksiz yere olası sakatlığından endişelenerek 50 dakikada sonlandırılan maçta Dilovası Belediyespor, Osman’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Beylikbağı önce Samet ile skora denge getirip Kaan’ın golüyle skor üstünlüğünü yakaladı. Konuk ekip bu gole Serdar Zengin ile yanıt verince skor yine eşitlendi. İlk yarısı 2-2 biten maç ikinci yarıda da aynı skorla sürerken 50’nci dakikada sertlik derecesinin yükselmesinden ötürü yarıda bırakıldı. Yeni sezon öncesi prensip anlaşması yaptığı 27 futbolcudan 26’sı ile Beylikbağı’na gelen Dilovası Belediyespor’da görevde kalıp kalmayacağı muallak olan Teknik Direktör Osman Odabaş sahaya kalede Oğuzhan ile Gürsel, Yakup, Burak, Yavuz, Aytaç, Erkin, Serdar Uslu, Osman, Serdar Zengin ve Adem’den oluşan 11 ile çıktı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑