parkinnn

Asayiş

Bıçak zoruyla çiçek satmaya kalktı

Seka Park’ta dolaşmakta olan gençlerin yanına giderek bıçakla zorla çiçek satmaya çalışan bir kişi güvenlik görevlilerince yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan şahsın bu yaptığının ilk olmadığı anlaşıld

25 Mart 2014 Saat: 15:53
Bıçak zoruyla çiçek satmaya kalktı
Bıçak zoruyla çiçek satmaya kalktı

Seka Park’ta dolaşmakta olan gençlerin yanına giderek bıçakla zorla çiçek satmaya çalışan bir kişi güvenlik görevlilerince yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan şahsın bu yaptığının ilk olmadığı anlaşıldı.

Olay, dün saat 18.00 sıralarında Seka Park’ta meydana geldi. 3 genç dolaştıkları sırada yanlarına yanaşan Savaş S.’nin bıçakla tehdit ederek zorla çiçek satmaya çalıştığı iddiasıyla güvenlik görevlilerine şikayette bulundu. Konu üzerine polis ekiplerini arayarak ihbarda bulunan güvenlik görevlileri şahsı aramaya başladı. Polis ekipleri gelmeden şahsı yakalayan güvenlik görevlileri kısa sürede olay yerine gelen İl Asayiş Şubeye bağlı Yunus Timlerine teslim ederek şahıs gözaltına alındı. Şahsın daha önceden de aynı şekilde zorla çiçek satmaya çalıştığı tespit edildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑