parkinnn

Siyaset

Bilim Merkezi ve Marmaray’ı Gezdi

İstasyon Mahallesi’ne çıkarma yapma Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, esnaf ziyaretleri yaptı, inşası devam eden Bilim Sanat Merkezi ve Marmaray Gebze hattında incelemelerde bulundu.

5 Mart 2014 Saat: 12:33
Bilim Merkezi ve Marmaray’ı Gezdi
Bilim Merkezi ve Marmaray’ı Gezdi

İstasyon Mahallesi’ne çıkarma yapma AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, esnaf ziyaretleri yaptı, inşası devam eden Bilim Sanat Merkezi ve Marmaray Gebze hattında incelemelerde bulundu. AK Parti Gebze İlçe yöneticileri ve gençlik kollarıyla birlikte İstasyon Mahallesi’ne çıkarma yapan Başkan Köşker, bölge esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnafla belediye çalışmaları ve bölgeye kazandırılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Köşker daha sonra; devam eden İstasyon Bilim Sanat Merkezi inşaatını gezdi. Burada incelemelerde bulunan Başkan Köşker, inşa çalışmaları hakkında bilgi aldı.

bilim-merkezi.jpg

BİLİM SANAT MERKEZİ TAM GAZ

İlk katın tamamlandığı Bilim Sanat Merkezi’nin İstasyon’a vizyon kazandıracak kapasitede bir proje olduğunu dile getirdi.  Bilim sanat merkezinin ardından Marmaray projesinin İstasyon’da bulunan bölümünde incelemelerde bulunan Başkan Köşker, “Asrın projesi diye tabir edilen Marmaray’ın Gebze bölümü tamamlandığında, şehrimiz ulaşım hizmeti noktasında da önemli bir katkı almış olacak. Şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

marmaray.jpg

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑