parkinnn

Siyaset

Bıyık, muhalefeti Allah'a havale etti

Darıca'da gerçekleşen hizmetleri muhalefetin görmediğini ve sırf muhalefet olsun diye yalan yanlış beyanlar verdiklerini söyleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, '' Diyecek söz bulamıyorum, onları Allah'a havale ediyorum.' dedi.

1 Mayıs 2023 Saat: 17:05
Bıyık, muhalefeti Allaha havale etti
Bıyık, muhalefeti Allah'a havale etti

Görevde dört yılı geride bırakan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık sabah saatlerinde bölge basınıyla bir araya geldi. Gündeme dair konularda açıklamaların yapıldığı  , belediye hizmetlerinin sine vizyondan anlatıldığı basın toplantısına Başkan Bıyık'ın muhalefete yönelik açıklamaları damga vurdu.

BIYIK: 15 MİLYARLIK YATIRIM VAR

Belediyesi tesisi 'Darıca Balıkçısı'n da gerçekleşen toplantıya AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve  İlyas Şeker'in yanı sıra İlçe Başkanı Ufuk Acay ile milletvekili adayı Yasemin Özdemir'de katıldı.  Darıca Belediyesi'nin dört yılda gerçekleştirdiği hizmetlerin tanıtıldığı toplantıda Başkan Bıyık, muhalefete sert kelimelerle yüklendi. Bıyık, ''Bakın şuradan metro geçiyor, yerin altında sessiz sedasız metro ilerliyor. Orada 15 milyar liralık hizmet var. Ama muhalefet , yaptığımız bunca hizmetleri, ilçemize kazandırdığımız eserleri görmezden gelip, yalan yanlış beyanlarla , sırf muhalefet olsun diye siyaset yapıyorlar. Onları Allah'a havale ediyorum.'' dedi.

Deprem bölgesinde yaptıkları  çalışmaları da anlatan Bıyık, Gölge'nin bu yöndeki sorusunu cevaplandırırken de, '' 154 kişilik ekiple bölgede bulunduk. Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdik. Temizlik işlerinden cenaze işlerine, belediyenin yapması gereken her türlüçalışmayı yaptık ve depremzedelerin yaralarını sarmaya gayret ettik. 50-60 milyon liralık bir harcamamız oldu. Bu para Darıca halkının parasıydı, helali hoş olsun.''  şeklinde konuştu.

Toplantıda gündeme dair konularda konuşan milletvekilleri ise 14 Mayıs seçimlerine dikkat çektiler. Milletvekili İlyas Şeker, otuz yıllık siyasi hayatında bu kadar üzülmediğini vurgularken vatandaşları uyardı.

ŞEKER: TERÖR ÖRGÜTÜYLE NE ANLAŞTILAR

 Şeker, Millet İttifakı ve adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Şeker, '' Gittiler eli kanlı PKK terör örgütüyle masaya oturdular. Kapalı kapılar ardında ne pazarlığı yaptılar. Açıklasınlar. 50 bin şehidimizin öğretmen, asker, polisimizin , vatandaşımızın kanına giren terör örgütüyle ne konuştular. Kılıçdaroğlu'da diğerleri de PKK ile ülkeyi bölmeye, parçalamaya çalışıyor. 14 Mayıs'ta bu tuzaklara düşmemeliyiz. Bir tarafta ülkemizin tam bağımsızlığını, dünya liderliğini, yükselen ekonomiyi savunan ve çalışan Cumhur İttifakı var, diğer tarafta ülkemizi bölmeye, parçalamaya, peşkeş çekmeye , kazandırılan hizmetleri yıkmaya çalışan Millet İttifakı var. 14 Mayıs'ta sandığa giderken bunları düşünmek zorundayız. Bir de tehdid ediyorlar. Eğer Cumhur İttifakı’mız kazanırsa 15 Mayıs2ta sonra iç savaş çıkarmış. Hadi oradan, o günü de göreceğiz. 14 Mayıs'ta kazanacağız ve nasıl ki PKK'yı toprağa gömdük, gene gömeceğiz. '' dedi.

YAMAN'DAN SERT TEPKİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık'ın basın toplantısında yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı , Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'da  bir konuşma yaptı. Yaman konuşmalarında AK Parti'nin 21 yılda ülkemize kazandırdığı büyük projeleri başlıklarıyla anlattı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun seçimleri  kazandıkları takdirde İstanbul Havalimanı'nı ABD şirketine vereceğini açıklamasına sert tepki koyan Cemil Yaman, '' Verinde görelim.'' dedi.

Milletvekili Yaman konuşmalarında sağlık alanında yapılan yenilikleri, üniversite ve havalimanlarını, yol ve köprüleri anlattı. Türban sorununu partisinin çözdüğüne işaret eden Yaman, Türkiye'yi bölüp parçalamaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini, hizmet yolunda durmadan çalışacaklarını , 14 Mayıs seçimlerinde yine  milletin kendilerine görev vereceğini söyledi. (Gül AKDEMİR/ Gölge)

 

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve İlyas Şeker'in yanı sıra İlçe Başkanı Ufuk Acay ile milletvekili adayı Yasemin Özdemir'de katıldı.
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman ve İlyas Şeker'in yanı sıra İlçe Başkanı Ufuk Acay ile milletvekili adayı Yasemin Özdemir'de katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑