parkinnn

Spor

Boksörlerden Bursa Tarifesi

Bursa’da yapılan grup elemelerinde dört boksörünü finale taşıyan Kağıtspor, Kastamonu’nda yapılan ikinci grup müsabakalarında da geleneği bozmayarak dört boksörünü daha finale çıkarttı. Kağıtsporlu boksörler böylece Türkiye ş

18 Kasım 2015 Saat: 10:39
Boksörlerden Bursa Tarifesi
Boksörlerden Bursa Tarifesi

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Kastamonu'da düzenlenen Sinan Şamil Sam Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası ikinci grup müsabakaları yapıldı. İlki Bursa’da yapılan, ikincisi ise Kastamonu’nda gerçekleştirilen Büyük Erkekler Türkiye Boks şampiyonası grup müsabakalarında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörler yine zirvede yer aldı. Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonada 24 ilden 97 boksör, 10 sıklette mücadele etti.

 

DÖRT BOKSÖR DAHA FİNALLERDE

Zorlu geçen şampiyonada boksörler, Türkiye şampiyonası finallerine kalabilmek için ringde büyük mücadele verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu boksörlerden 56 kiloda Selçuk Eker şampiyon olurken, 91 kiloda Adem Koç ikinci, 60 kiloda Mehmet Topçakan ile 64 kiloda Ramazan Esen üçüncü oldu. Bursa’da yapılan şampiyonada 56 kiloda Kadem Topçu, 60 kiloda Emirhan Yıldız, 91 kiloda Özcan Kurtoğlu’da dereceye girerek finallere kalmayı başardı.

 

21 ARALIK’TA ORDU’DA

Milli takım kafilesinde yer alan 60 kilodaki bir diğer boksör Enes Refik Çiftçi ise finallere doğrudan kalan bir diğer boksör oldu. Bu sonuçla birlikte 21 Aralık’ta Ordu’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu sekiz boksör finallerde mücadele edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑