parkinnn

Güncel

BOLU YOLCUSU KALMASIN

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Gebzespor, ikinci etap kamp çalışmaları için bugün Bolu'ya gidecek. 37 kişilik kafileyle Bolu Koru Otel’de kampa girecek olan Mor Menekşeler, bugün saat 12:30’da kulüp tesislerinden hareket edece

6 Ağustos 2015 Saat: 10:32
BOLU YOLCUSU KALMASIN
BOLU YOLCUSU KALMASIN

Son oynanan Orhangazispor maçının ardından Bolu kampı öncesi futbolculara iki günlük izin veren teknik heyet bugün tesislerde toplanacak. İkinci etap kamp çalışmaları için Bolu’da kondisyon depolayacak olan temsilcimiz burada hazırlık maçları yaparak artılarını ve eksilerini görecek. Saat 12:30 sularında hareket edeceği öğrenilen Gebzespor kafilesi Bolu’da 15 günlük bir kamp süreci geçirecek.

ÜNLÜ: KAMPTA TAKIM BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLAYACAĞIZ

Kampta taktiksel çalışmalar ve hazırlık karşılaşmalarının ağırlık olacağını bildirilirken Teknik Direktör Maksut Ünlü, Bolu kampının takım bütünlüğünü sağlamak adına iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Kampta takımın seviyesini her geçen gün arttırmak için çalışmalar yapacaklarını belirten ünlü, hazırlık maçlarının iyi bir referans olacağının sinyallerini verdi.(Hedef Gazetesi)

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑