parkinnn

Spor

Bu futbolla bu kadar: 0-0

İsmetpaşa Stadı’nda öyle bir maç oynandı ki, bu maçı izlemeyenler çok şey kaçırmadı. Pozisyon üretmekte zorlanan Kocaelispor, rakibi Anafartalar’a adeta bir puanı hediye etti. YÖNETİM TAM KADROİzmit İsmetpaşa Stadı tarihi günleri

13 Eylül 2014 Saat: 17:46
Bu futbolla bu kadar: 0-0
Bu futbolla bu kadar: 0-0

İsmetpaşa Stadı’nda öyle bir maç oynandı ki, bu maçı izlemeyenler çok şey kaçırmadı. Pozisyon üretmekte zorlanan Kocaelispor, rakibi Anafartalar’a adeta bir puanı hediye etti.

YÖNETİM TAM KADRO
İzmit İsmetpaşa Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı. Tribünler bomboş, taraftarlar Otoban Köprüsü’nde meşale yakıp, 17 Ağustos Tribünleri’nde tezahürat yaparak takımlarına destek verdi. Yönetim Kurulu üyeleri eksiksiz olarak tribündeki yerini alırken, basın tribününde de azımsanmayacak derecede kalabalık vardı. Birlik A.Ş Başkanı Murat Aydın, yeşil siyahlı kulübü sezonun ilk maçında yalnız bırakmadı ve takdir topladı. Şahin Çavuşoğlu da yeşil siyahlıların yanındaydı.

SEFA ZORU BAŞARDI
Keşan Anafartalar takımını ağırlayan Kocaelispor taraftarlarından mahrum çıktığı müsabakanın ilk yarısında iki net fırsat yakaladı. 20. Dakikada Hüseyin Bayraktar kaleciyle karşı karşıya kaldı, yerden kötü vurdu top auta gitti. 43’te Sefa Narin savunmanın arkasına atılan topu göğsüne aldı. İyi kontrol edemeyince top açıldı. Kaleci Serkan Tekin açıyı daralttı. Sefa iyi vuramayınca Kocaelispor yüzde yüzlük bir gol şansını değerlendiremedi.

RAKİP DAHA İYİYDİ
İlk yarısı golsüz sona eren müsabakanın ikinci yarısında Kocaelispor’dan gol ya da goller bekliyorduk. Bu beklentimiz boş çıktı. Konuk Keşan Anafartalar, Kocaelispor’un oyundan düşmesi nedeniyle ikinci yarıda daha etkili bir futbol sergiledi. Savunma ve kaleci Kılıç Arslan Kopuz’un yerinde kurtarışları konuk ekibin gol bulmasına engel oldu. Çok sıradan bir takım görüntüsü veren Anafartalar, Kocaelispor’dan alınan bir puana sevindi.

KOCAELİSPOR: 0- K. ANAFARTALAR: 0
STAT: İsmetpaşa
HAKEMLER: Başol Karaca **, Fatih Dikbez **, Mehmet Sepetçi **

KOCAELİSPOR: Kılıç Arslan Kopuz **, Bilal Bayhan ***, Kadir Öğe ***, Kadir Gezer ***, Murat Soner Başak **, Emirhan Önder **, Orhan Doğan **, Sefa Narin ***, Dilaver Kayacık ** (Dk. 64 Hamza *), Burak Özbakır **, Hüseyin Albayraktar ** (Dk. 73 Sinan *)

K. ANAFARTALAR: Serkan Tekin **, Burak Okumuş **, Enes Demiroğlu **, Feyzullah Hardal **,Mehmet Kaya **, Erkan Berk Tan **, Mustafa Davran ** (Dk. 82 Hasan *), Servet Aydemir ** (Dk. 90 Sergen ?), Aydın Eren **, Kutsal Maniçi ***, Hakkı Çelebi ** (Dk. 90 Vural)

SARI KARTLAR: Erkan Berk Tan (Dk. 13), Mehmet Kaya (Dk. 29), Emirhan Önder (Dk. 44), Sefa Narin (Dk. 89), Bilal Bayhan (Dk. 90).

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑