parkinnn

Spor

Bu sezon bu iş bitecek

GÖLGE- Darıca Gençler Birliği Sportif Direktörü İlter Kasap son iki sezondur çeşitli şanslıklar ile 2. Lig’in eşiğinden dönen takımın bu sezon şanssızlığını da kıracağını söyledi. “Bu sezon bu iş bitecek” diyen Kasap tüm

1 Eylül 2014 Saat: 11:29
Bu sezon bu iş bitecek
Bu sezon bu iş bitecek
GÖLGE- Darıca Gençler Birliği Sportif Direktörü İlter Kasap son iki sezondur çeşitli şanslıklar ile 2. Lig’in eşiğinden dönen takımın bu sezon şanssızlığını da kıracağını söyledi. “Bu sezon bu iş bitecek” diyen Kasap tüm camianın hedefe inanmasını istedi.

Spor Toto 3. Lig 1’nci Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençler Birliği bu hafta sonu başlayacak sezon öncesi son bir haftayı kendi tesislerinde yapacağı idmanlar ile sürdürecek. Temsilcimiz bu süreçte hazırlık maçı oynamayacak. Önceki cumartesi günü öğleden sonra yapılan idmanın ardından dünü dinlenerek geçiren temsilcimiz çalışmalarını bugünden itibaren Sportif Direktör İlter Kasap, Teknik Direktör Özgür Doğramacı ve kaleci antrenörü Metin Meral nezaretinde sürdürecek.

KAZANMAK İÇİN “SAVAŞ”AN TAKIM

Önceki gün gerçekleşen idman öncesi gazetemize değerlendirmede bulunan Sportif Direktör İlter Kasap sezona çık hırslı bilenen Darıca Gençler Birliği’nin ilk hafta maçını evinde oynama avantajını fırsata çevireceğini inandığını belirtti. Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor ile oynanacak maç öncesi rakibe dair verileri topladıklarını belirten Kasap, “Tüm rakiplerimizi inceliyoruz. Lig başlamadan rakiplerin güçlerine dair bir değerlendirmede bulunamam ama her zaman söylediğim gibi sahada koşan, kazanmak için ‘savaş’ bir takım ile mücadele edeceğiz” dedi.

KADRO ZENGİN VE YETENEKLİ

Şampiyonluk hedefleyen bir takımın ihtiyacı olan genişlik ve zenginlikte bir kadro ile lige başlayacaklarını, takımda yer alan tüm futbolcuların birbirinden yetenekli olduğunu kaydeden İlter Kasap, Darıca Gençler Birliği’nin son sezonlarda yaşadığı talihsizlikleri de bu sezon kırarak 2. Lig’e yükseleceklerini inandıklarını kaydetti. Şampiyonluğun takım, yönetim, protokol, ilçenin önde gelenleri, taraftar ve yerel basının işbirliğiyle geleceğine inandığını belirten Kasap, Darıca’da bu havanın sağlandığını görmekten memnunluk duyduğunu söyledi.

BİZ İNANDIK. HERKES İNANSIN

Bolu’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade eden İlter Kasap son bir hafta içinde çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını belirtti. Takımın lige hazır olup olmadığına dair düşüncelerini, “Kimse yüzde 100 oranında hazır olduğunu söyleyemez ama herkes şuna inansın ki bu takım bu sezon bu işi bitirecek. Buna kulüp yönetimi ve takım olarak biz inandık. Tüm futbolcularım çok istekli. Kentin tüm katmanları ile birlikte Darıca ve Darıcalı da inansın” diye aktardı. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑