parkinnn

Yaşam

Bu televizyona bedava sahip olmak ister misiniz?

Gebze mobilya devi Piranlar Bellona yaza müthiş bir kampanyayla giriyor. Gebzeliler çekilişsiz kurasız 102 ekran Vestel Smart TV kazanma şansını yakaladı.

28 Nisan 2014 Saat: 17:07
Bu televizyona bedava sahip olmak ister misiniz?
Bu televizyona bedava sahip olmak ister misiniz?

Mutlu yuvalar kurmak isteyen gençlerin düğün sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla birlikte evlenecek çiftleri beyaz eşya, mobilya telaşı sardı.  Mobilya firmaları yaptıkları kampanyalarla yeni evlenecek çiftlere büyük kolaylık sağlamakta. Gebze’nin en köklü şirketlerinden olan ve mobilya denince akla gelen Piranlar Şirketler Grubu, bünyesinde yer alan Bellona mağazasında yeni çiftlere ve evini yenileyeceklere özel kampanya başlattı.

bellona-magaza.jpg

ÇEKİLİŞ YOK, KURA YOK

Bellona distribütörü olan Piranlar Şirketler Grubu 6 bin 999 lira ve üstü alışveriş yapana 102 ekran Vestel Smart TV hediye ediyor. Piranlar Şirketler Grubu genel müdürü Nesim Sıdkı Ceylan kampanya hakkında bilgi vererek, “Bellona mağazamızda başlattığımız kampanya ile 6 bin 999 lira ve üstü alışveriş yapan her müşterimize 102 ekran Vestel Smart TV hediye ediyoruz. Başlatmış olduğumuz kampanyamız evlenecek olan yeni çiftler için kaçırılmayacak bir fırsat” dedi.

nesim-sidki-ceylan.jpg

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑