parkinnn

Spor

Bu turnuva kaçmaz

Gebze Servisçiler Kooperatifi (GESKOOP) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleşen halı saha futbol turnuvası start alıyor.

29 Nisan 2014 Saat: 09:36
Bu turnuva kaçmaz
Bu turnuva kaçmaz

Gebze Servisçiler Kooperatifi (GESKOOP) tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleşen halı saha futbol turnuvası start alıyor. Kayıtların son tarihi 3 Mayıs Cumartesi

Turnuva öncesi açıklamalarda bulunan Geskoop Başkanı Ayhan Tektaş, “ Bir yenisini düzenlemenin haklı gururunu yaşıyoruz.  Turnuvada elim bir trafik kazası sonucu genç yaşta hakkın rahmetine kavuşan merhum kardeşimiz Görkem Çiler (GTO Başkanı Sayın Nail Çilerin oğlu)  ve aynı yıl spor yaparken hayatını kaybedip hakkın rahmetine kavuşan çok değerli arkadaşım ve spor hocası Sultan Bahar’ında anılarını canlandırarak yaşatacağımız için bir kat daha mutluyum.  Turnuvamıza şirketler, resmi kurumlar ve arkadaş grupları katılarak güzel bir yarışın içine gireceklerdir. Halı saha futbol şölenimize Gebze, Çayır ova, Dilovası, Darıca bölgelerindeki şirketler, resmi kurumlar ve arkadaş gruplarını katılımını bekliyoruz” dedi.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑