parkinnn

Spor

Bu yazı eğlenerek öğrenerek geçirin

İlimizde yüzme sporu son yıllarda büyük bir ilgi görmeye başladı. Gebze’de faaliyet gösteren Gebze Yüzme Kulübü gelen talepler üzerine ilçelere servis kaldırıyor.

15 Temmuz 2015 Saat: 11:54
Bu yazı eğlenerek öğrenerek geçirin
Bu yazı eğlenerek öğrenerek geçirin

Baş antrenörlüğünü Ahmet Tekke’nin yaptığı Gebze Yüzme Kulübü Gebze bölgesinde bu spora ilginin artması nedeniyle gelen talepler üzerine ilçelerden Gebze’ye servis kaldırmaya başladı. Çayırova, Mutlukent, Gebze ve Darıca için servisler hizmete girdi. Gebze Yüzme Kulübü’nün kış çalışmaları 14 Haziran da sona erdi. 14 Haziran'da ise yaz çalışmaları start aldı. Gebze Yüzme Kulübü yaz çalışmalarını Darıca Fatih Koleji Havuzu'nda devam ettiriyor. Yüzme kursları ayrıca Ramada Plaza ve Marmara Sağlık Grubu havuzlarında da yürütülüyor. Gebze Yüzme Kulübü 4 yaştan yukarısını yüzme eğitimine alıyor ve onları spora yönlendiriyor.
 
ÇALIŞMALAR ÜÇ GRUPTA SÜRÜYOR

Gebze Yüzme Kulübü antrenmanlarında 1. Grup pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 09.00-11.00 saatleri arasında gerçekleştiriyor. 2. Grup salı ve perşembe günleri 11.00-12.00 saatleri arasında çalışıyor. 3. Grup ise cumartesi ve pazar günleri 10.00-11.00 saatleri arasında antrenman yapıyor. 1. Gruptaki çalışmalar 15 Haziran-10 Temmuz ,20 Temmuz-14 Ağustos ve 17 Ağustos-11 Eylül tarihlerinde 3 grup halinde çalışıyor. Gebze Yüzme Kulübü yaz spor okuluna kayıt yaptırmak için gerekli bilgi 0535 528 84 83 telefondan alınabilir. 3 günlük kurs ücreti aylık 4 hafta 4-12 yaş için 200 TL, olarak belirlendi.
 
YAŞ VE SEVİYELERİNE GÖRE

Gebze Yüzme Kulübü Eğitmen kadrosu 2 erkek 2 bayan antrenörden ve 1 bayan yardımcı antrenörden oluşmaktadır. Gebze Yüzme Kurslarında aylık yüzme programı 4 hafta olarak planlanmıştır. Darıca Fatih Koleji Kapalı Havuzu'nda, 8-12 yaş öğrencilerine günlük 1 saat ders veriliyor. Gebze Yüzme Kulübü’nden yapılan açıklamada “Gruplar sporcularımızın yaş ve seviyelerine göre belirlenecektir. Eğitmen kadromuz antrenörlük belgesine sahip uzman kişilerden oluşmaktadır. Eğitim esnasında veliler bekleme salonunda çocuklarını izleyebileceklerdir” denildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑