parkinnn

Eğitim

Büyükakın’ın doçentlik heyecanı

KOÜ Akademik Giysi Töreni’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Tahir Büyükakın doçentlik cübbesi giydi

10 Haziran 2014 Saat: 10:16
Büyükakın’ın doçentlik heyecanı
Büyükakın’ın doçentlik heyecanı

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Dönemi Akademik Giysi Töreni Baki Komsuoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Törene Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Tahir Büyükakın, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp ve Prof. Dr. Hasret Çomak, İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğretim üyelerinin aileleri katıldı.

 

TAHİR BÜYÜKAKIN DOÇENTLİK CÜBBESİ GİYDİ

80 akademisyenin cübbe giydiği törende Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Tahir Büyükakın da doçentlik cübbesini Başkan Karaosmanoğlu’nun elinden giydi. Doç. Dr. Büyükakın’ı tebrik eden Başkan Karaosmanoğlu, başarılarının devamını diledi.

 

SEVİNÇLE KUTLUYORUZ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, KOÜ Konservatuar Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan koro dinletisiyle devam etti. Koro performansının ardından KOÜ rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, “Türkiye’de en fazla öğretim üyesi bulunan 10 ilden bir tanesiyiz. Bugün 80 tane daha öğretim üyesini bu orduya kazandırmış bulunuyor. Bunu konuyu sevinçle kutluyoruz” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑