parkinnn

Siyaset

Büyükşehir’den Örnek Meclis

Büyükşehir Belediyesi’nin son meclis toplantısı Türkiye’ye örnek olacak bir atmosferde yapıldı

14 Mart 2014 Saat: 11:40
Büyükşehir’den Örnek Meclis
Büyükşehir’den Örnek Meclis

Büyükşehir Belediyesi’nin yerel seçim öncesi son meclis toplantısı samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşti. Başta Başkan Karaosmanoğlu olmak üzere tüm meclis üyeleri birbirlerine teşekkür ederek helallik istedi.

 

52 GÜNDEM MADDESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin son meclis toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda 52 gündem maddesi görüşüldü.

 

UYUMLU BİR MECLİS

Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında her şeyin bir başlangıcı ve sonu olduğunu belirterek “Kocaeli halkı bize 5 yıllığına bir emanet verdi. Kocaeli’mize güzel hizmetler yaptık. Meclisimizde güzel kararlar aldık. Uyumlu bir meclis olduğu kanaatindeyim”dedi. Hangi partiden olursa olsun tüm meclis üyelerinin birbirine saygılı ve iyi niyetli olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “5 yılımızı Kocaeli adına çok güzel değerlendirdik. Muhalefet olmadan iktidarın anlamı olmaz. Bütün arkadaşlarıma gönülden hakkımı helal ediyorum. Sizler de edin”diye konuştu. Berkin Elvan’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü de diye getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bu topraklarda huzur içinde yaşamalıyız”dedi.

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Söz alan meclis üyeleri tek tek kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Konuşan her bir meclis üyesi de meclisteki tatlı anılarını paylaşarak Başkan Karaosmanoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür edip helallik istedi. Konuşmaların ardından belediye başkanları ve göreve devam etmeyecek olan meclis üyelerine Başkan Karaosmanoğlu tarafından teşekkür plaketi verildi. Program Antikkapı Restarunt’ta Başkan Karaosmanoğlu’nun meclis üyeleriyle birlikte yediği veda yemeğinin ardından sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑