parkinnn

Ekonomi

Büyükşehir’den satılık 3 büyük tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Altınnal A.Ş. şirketi, mülkiyetine sahip olduğu üç büyük tesisin işletme haklarını satışa çıkarttı.

18 Nisan 2014 Saat: 11:33
Büyükşehir’den satılık 3 büyük tesis
Büyükşehir’den satılık 3 büyük tesis

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait Altınnal A.Ş. şirketi, mülkiyetine sahip olduğu üç büyük tesisin işletme haklarını satışa çıkarttı. Üç tesisin işletme ihalesiyle ilgili şartnameler hazırlandı.

BATI TERMİNALİ KAFETERYASI

Altınnal A.Ş.’nin işletmesini satışa çıkarttığı tesislerden biri,  Batı Terminali tesisleri içindeki kafeterya ve çay bahçesi.  Bu tesisin işletme hakkı, 31 Mayıs 2018 tarihine kadar devredilecek.İhale, 22 Nisan günü saat 11.00’de Seka Park Otel’de yapılacak. tesisin işletme devri için muhammen bedel 200 bin TL. Aylık muhammen kira bedeli 2 bin TL olarak belirlendi. İhale kapalı zarf  usulüyle yapılacak.

NAİLA 1 KAFE

Altınnal A.Ş.’nin sahibi olduğu ve işlettiği  Eski Gölcük yolu bitiminde, Seymen kavşağında bulunan  Naila Kafe 1 de  satılıyor. Bu tesisin işletme hakkı 2024 yılına kadar devredilecek.  Muhammen bedel 400 bin TL.,  başlangıç aylık kira bedeli 3 bin TL olarak belirlendi.  İhale, 5 Mayıs  günü saat 11.00’de yapılacak.

NAİLA 2 KAFE

Yine mülkiyeti Altınnal A.Ş.’ye ait olan  Başiskele sahilindeki Naila 2 Kafe de satılıyor. Bu tesis için satış bedeli  350 bin TL, başlangıç kira bedeli 2.500 TL olarak belirlendi. İhale, 29 Nisan günü saat 11.00’de yapılacak.

ÇALIŞANLAR BÜYÜKŞEHİR’E

Altınnal A.Ş. ihaleyi kazanan işletmecilere, tesisleri mevcut demirbaşları ile birlikte teslim edecek. Bu üç tesiste Altınnal A.Ş. personeli olarak 30 kişi çalışıyor.Çalıanlar, isterlerse özel işletmeci ile  işe devam edecek,  etmeyenler Büyükşehir sbünyesinde değerlendirilecek.  Tesislerin mülkiyeti Altınnal A.Ş.’de kalacak ve  işletme süresinin bitiminde geri alınacak. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑