parkinnn

Yaşam

Büyükşehir’den Şehir Hastanesi’ne kolay ulaşım

Kocaelililer, Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehir Hastanesi’ne kolay ulaşım için sağlanan yeni ulaşım ağından oldukça memnun

6 Nisan 2023 Saat: 13:54
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi’ne kolay ulaşım
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi’ne kolay ulaşım

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent sakinlerine kolay ulaşım imkânı sağlamak için yaptığı çalışmalara devam ediyor. Kocaeli Şehir Hastanesi’nin hasta kabulüne başlamasıyla birlikte önlemlerini alan Büyükşehir, yeni hatlar oluştururken mevcut hatların bazılarını Şehir Hastanesi’ne hizmet verecek şekilde dönüştürdü. Kocaelililer hem Şehir Hastanesi’nden hem de oluşturulan toplu ulaşım ağından memnun. Bir yandan hızlı ve konforlu araçlarla ulaşım imkânına sahip olan kent sakinleri, diğer yandan modern yüzüyle Şehir Hastanesi’nden faydalanma imkânı buluyor.

 

6 HATTA GÜZERGÂH DEĞİŞİKLİĞİ

İzmit Cephanelik Mevkiinde kurulan ve hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda önemli kararlar aldı. Vatandaşların hastaneye ulaşımı için Ulaşım Dairesi Başkanlığınca kurulan 8 yeni hattın yanı sıra mevcut 6 hatta (Hat 32, Hat 34, Hat 70, Hat 81, Hat 105, Hat 145) güzergâh değişikliğine gidildi. İlk günden itibaren vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark’ın araçlarıyla hastaneye kolay ve konforlu ulaşım sağlıyor.

 

VATANDAŞLAR ÇOK MEMNUN

İzmit’te ikamet eden ve annesini muayene ettirmek için Şehir Hastanesi’ne gelen Atilla Sevilmiş, öncelikle Şehir Hastanesi’nin Kocaeli için çok güzel bir yatırım olduğunu söyledi. Şehir Hastanesi için özelin özeli şeklinde bir niteleme yapan Sevilmiş, “Böyle bir kompleksi Kocaelililere kazandıranlara, Başkanımız Tahir Büyükakın’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ulaşım anlamında da Büyükşehir Belediyemizin ulaşım araçları 5 dakikada bir buraya geliyor. Çok aktif bir taşıma söz konusu. Tramvay da devreye girdiğinde her şey vatandaşlar için çok kolay olacak” dedi. Muayene olmak için Şehir Hastanesi’ne gelen Zübeyde Öztürk ve Selami Öztürk çifti ise, ulaşımlarını çok kolay sağladıklarını dile getirdi.

 

“HER ŞEY SON DERECE PROFESYONELCE”

Son teknolojinin kullanıldığı ve hasta memnuniyeti için her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Şehir Hastanesi’ne muayene için gelen Hatice Saral Dirlik de düşünceleri şu sözlerle anlattı: “Kendi doktorum emar çekimim için özellikle Şehir Hastanesi’ne gönderdi. Gelmeden önce ulaşımı düşündüm, her türlü sürünceye girdim ama çok çabuk navigasyonu bile kurmadan geldim. İçeriye girince çok büyük bir özel hastaneye gelmişim gibi hissettim. Çok yeni fakat benim ilk olarak izlenimim beni karşılamaları, emar çekimimdi. Her şey son derece profesyoneldi. Ben şahsen çok memnun oldum. Bundan sonra hep Şehir Hastanesi’ni tercih edeceğim”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑