parkinnn

Eğitim

Büyükşehir’den “Yurtdışı Eğitim” semineri

Büyükşehir’den yurt dışında okumak isteyen öğrencilere eğitim seminerleri veriliyor

9 Mayıs 2014 Saat: 10:46
Büyükşehir’den “Yurtdışı Eğitim” semineri
Büyükşehir’den “Yurtdışı Eğitim” semineri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gençlerin vizyon sahibi olmasına yönelik geçekleştirilen Yurtdışı Eğitim Bilgilendirme Programı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Eğitim Şube Müdürlüğü ve Amerikan Kültür Eğitim Kurumları Pazarlama ve Tanıtım Sorumlusu Oya Yavuztekin tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seminere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personeli ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi stajyerleri katıldı.

 

TÜRKİYE’DE GEÇERLİLİĞİ OLAN OKULLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seminerde Türkiye’de eğitimlerini sürdüren öğrencilerin yurt dışı eğitim imkânlarından bahsedildi. Program Makedonya’dan Amerika’ya dünyanın dört bir yanında eğitim alma imkânı veriyor. Ayrıca Yaz Okulları, Dil Okulları, Master ve MBA Programları, Doktora ve Uzmanlık Eğitimleri, Mesleki Eğitimler ve Özel Eğitim programları gibi çeşitli eğitim programları sunuluyor.

 

UZMANLAR İLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Amerikan Kültür Eğitim Kurumları’nın birlikte organize ettiği seminerde konuşan Eğitim Kurumları Pazarlama ve Eğitim Sorumlusu Oya Yavuztekin, ‘’Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime çok önem veriyor ve bizlere bu fırsatı verdikleri için kendilerine öncelikle teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi yurt dışında eğitim almak her genç insanın vizyonunun genişlemesinde yardımcı olur. Biz temsilciliklerimiz ile tüm dünyada YÖK’ün onayladığı üniversiteler ile bağlantıya geçiyor ve öğrencilerimizin istedikleri programlara onları yönlendiriyoruz. Kalacak yerinden, yiyecek içecek ihtiyacına kadar takip ediyoruz. Yurt dışında hiçbir öğrencimizi yalnız bırakmıyoruz, her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz’’ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑