parkinnn

Güncel

Büyükşehir’in havuzları 22.00’ye kadar açık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sıcak yaz günlerinde Büyükşehir havuzlarından daha fazla yararlanabilmesi için kullanım saatlerinde uzatmaya gitti. Büyükşehir Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolu’ndaki yüzme havuz

4 Ağustos 2014 Saat: 13:22
Büyükşehir’in havuzları 22.00’ye kadar açık
Büyükşehir’in havuzları 22.00’ye kadar açık

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sıcak yaz günlerinde Büyükşehir havuzlarından daha fazla yararlanabilmesi için kullanım saatlerinde uzatmaya gitti. Büyükşehir Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolu’ndaki yüzme havuzları yaz sezonu boyunca 22.00’ye kadar açık olacak.

 

VATANDAŞ DAHA FAZLA YARARLANSIN

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talebi göz önüne alarak daha önce ilan ettiği saat çizelgesinde değişikliğe gitti. Buna göre daha önce 19.00 olarak belirlenen kapanış saati 22.00’ye uzatıldı. Havuzlar pazartesi günü hariç haftanın her günü 09.00-22.00 saatleri arasında halk seansları için hizmet verecek.

 

SEANS VE SAATLER

Buna göre Körfez Mahallesi’ndeki yüzme havuzu; salı, perşembe ve cumartesi günleri 09.00-11.30 ile öğleden sonra 18.00–22.00 arasında baylara, çarşamba, cuma ve pazar günleri de yine aynı saatler arasında bayanlara tahsis edildi.  Plaj Yolu’ndaki yüzme havuzu; salı, perşembe ve cumartesi günleri 09.00-11.30 ile öğleden sonra 18.00–22.00 arasında bayanlara, çarşamba, cuma ve pazar günleri de yine aynı saatler arasında baylara hizmet verecek.

 

FORM DOLDURULMASI GEREKİYOR

Havuzlardan yararlanmak isteyen vatandaşların yüzme havuzu başvuru formunu doldurmaları gerekiyor. Formlara, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin resmi internet sitesi olan www.kocaeli.bel.tr adresi üzerindeki “Spor Tesisleri Program Saatleri” linkinden ulaşılıyor. Formlar bunun yanı sıra Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Plaj Yolu Yüzme Havuzu ile Körfez Sanayi Mahallesi’ndeki havuzdan da elde edilebiliyor. Havuzlardan yararlanmak isteyenlerden TİT (tam idrar tahlili)raporu isteniyor.

 

CANKURTARAN VE EĞİTMENLER GÖREV YAPIYOR

Büyükşehir Belediyesi, yüzme havuzlarından yararlanan vatandaşların ve Yaz Spor Okulu öğrencilerinin can güvenliği için de gerekli önlemleri aldı. Plaj Yolu ve Körfez Mahallesi Yüzme Havuzları’nda toplam 6 cankurtaran görev yapıyor. Bunun yanı sıra yine 6 yüzme eğitmeni vatandaşlara ücretsiz yüzme dersleri veriyor.

 

YAZ SPOR OKULLARI DA YARARLANIYOR

Öte yandan havuzlardan her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların yanı sıra Yaz Spor Okulu öğrencileri ücretsiz olarak yararlanıyor. Yaz Spor Okulları’nın dersleri ise aynı havuzlarda; salı, çarşamba, perşembe, cuma günleri 12.00-17.30, cumartesi ve pazar ise 12.00-14.30 arasında gerçekleştiriliyor.

 

UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Vatandaşların havuzlardan kaliteli hizmet alabilmesi amacıyla bir dizi uyulması gereken kural tesislere asıldı. Buna göre havuzlara bonesiz girilemiyor. Havuz başvuru sırasında ise vatandaşlardan tam idrar raporu isteniyor.

 

HAVUZLARIN PROGRAMI

Körfez Sanayi Mahallesi ve Plaj Yolu Yüzme Havuzu’nun haftalık kullanım programı şöyle:

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑