parkinnn

Eğitim

Büyükşehir üniversite gençliği el ele

GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Gençlik Hizmetleri Merkezi’nin üniversite gençliğinin akademik kariyerine yönelik açtığı okullarındaki ücretsiz eğitimler devam ediyor. Gençlerin büyük ilgi göster

6 Nisan 2014 Saat: 20:25
Büyükşehir üniversite gençliği el ele
Büyükşehir üniversite gençliği el ele

GÖLGE- Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Gençlik Hizmetleri Merkezi’nin üniversite gençliğinin akademik kariyerine yönelik açtığı okullarındaki ücretsiz eğitimler devam ediyor. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Girişimcilik Okulu’nun nisan ayı eğitim dönemi ise 7 Nisan Pazartesi günü başlıyor. Ocak ayında eğitime başlayan Girişimcilik Okulu’ndan bugüne kadar 180 kişi yararlandı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve KOSGEB ortaklığında projelendirilen Girişimcilik Okulu, ocak ayında eğitime başladı. Dersler gündüz ve akşam olmak üzere iki seansta gerçekleştiriliyor. Girişimcilik Okulu beklenenin üzerinde ilgi gördü. Okula, Kocaeli’nin yanı sıra il dışından birçok vatandaş başvuru yaptı.

 

HAYALLERİ GERÇEKLEŞİYOR

Girişimcilik Okulu, gençlere hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunuyor. Kursiyerlere, derslerde girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizlerinin yanı sıra iş planı kavramının öğeleri ve yazılmasına kadar birçok konuda detaylı bilgi veriliyor.

 

YENİ DÖNEM PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

Girişimcilik Okulu’nun nisan dönemi dersleri ise pazartesi gününden itibaren başlıyor. Okulun mayıs ve haziran dönemi kayıtları da yine pazartesi gününden itibaren alınmaya başlanacak.Başvurular Büyükşehir Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri Merkezi’ne yapılıyor. Özgeçmişleriyle merkeze gelen vatandaşlar burada kendilerine verilen başvuru formunu dolduruyor.

 

EĞİTİM VERİLEN DİĞER OKULLAR

Gençlik Hizmetleri Merkezi’nde Girişimcilik Okulu’nun yanı sıra Siyaset, Klasik Düşünce, Ekonomi, İslami İlimler ve Yabancı Diller okulları da eğitimlerine devam ediyor. Dersler, Gençlik Hizmetleri Merkezi’nin fuar alanı içindeki binasında gerçekleştiriliyor. Okulların dersleri alanında uzman akademisyenler tarafından veriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑