Güncel

Büyükşehir zabıtasından dilencilere geçit yok

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşın manevi duygularını istismar ederek toplumda rahatsızlığa neden olan dilencilere karşı denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

29 Eylül 2025 Saat: 19:20
Büyükşehir zabıtasından dilencilere geçit yok
Büyükşehir zabıtasından dilencilere geçit yok

İKİ DİLENCİYE SUÇÜSTÜKocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin merkezi noktalarında vatandaşların duygularını sömürerek dilencilik yapanlara göz açtırmıyor. Vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda vakit geçirmesi için denetimlerini sürdüren ekipler, İzmit Milli İrade Meydanı’nda suçüstü yakalanan iki dilenciye Kabahatler Kanunu kapsamında idari işlem uyguladı.

 

6 BİN 160 TL’YE EL KONULDUDenetimler sırasında dilencilerin üzerinden çıkan 6 bin 160 TL nakit paraya da el konuldu. Vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanları mesken tutan dilencilere karşı ekiplerin çalışmaları artarak sürecek.

 

VATANDAŞLARA UYARIHuzurlu, temiz, düzenli ve yaşanabilir bir kent için gece gündüz özveriyle çalışan Büyükşehir Zabıta ekipleri, vatandaşları rahatsız ederek para ve yardım talebinde bulunan dilencilere göz açtırmayacak. Yetkililer, kent düzenini bozan davranışlara karşı denetimlerin kararlılıkla süreceğini vurguladı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑