Ana Manşet Reklam

Asayiş

Büyükşehir Zabıtasıyla güvenli pazar alışverişi

Büyükşehir Zabıta ekipleri, İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında trafik ve otopark alanında sıkışıklıkların yaşanmaması için görev yapıyor

31 Mart 2023 Saat: 15:15
Büyükşehir Zabıtasıyla güvenli pazar alışverişi
Büyükşehir Zabıtasıyla güvenli pazar alışverişi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, vatandaşın huzuru ve güvenliği için şehrin birçok noktasında 7 gün 24 saat görev yapıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Zabıtası, İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında kurulan Perşembe ve Cumartesi Pazarında, otopark ve trafik düzenini sağlayarak vatandaşların alana girişi çıkışını kolaylaştırıyor.

 

PERŞEMBE VE CUMARTESİ PAZARLARI

Özellikle perşembe ve cumartesi günleri pazarın kurulduğu İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Zabıta ekipleri, pazara gelen araçların giriş çıkışlarına yardımcı oluyor, yanlış park eden ve engelli araç yerine park eden araçlara işlem uyguluyor. Bu araçlar çekici vasıtasıyla kaldırılıyor. Ayrıca ekipler, pazarın hemen yanındaki kavşakta ise trafiğin sıkışmaması için araçlara yönlendirme faaliyetlerinde bulunuyor. Büyükşehir Zabıtası, İzmit Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında kurduğu güvenlik kulübesiyle bölgede 7/24 görev yapıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑