parkinnn

Eğitim

Büyükşehirler Bilişim Zirvesi başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Daire Başkanlığı, Büyükşehirler Bilişim Zirvesi'nde 30 büyükşehirden gelen yöneticilere tecrübe paylaşımında bulunacak

4 Haziran 2014 Saat: 10:17
Büyükşehirler Bilişim Zirvesi başlıyor
Büyükşehirler Bilişim Zirvesi başlıyor


 
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Büyükşehirler Bilişim Zirvesi, Başiskele Wellborn Luxury Hotel'de 5-6 Haziran 2014 tarihlerinde düzenlenecek. Yeni büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 30 büyükşehirden yöneticilerin katılacağı zirvede Strateji Daire Başkanlığı tecrübe paylaşımında bulunacak.
 
TECRÜBE PAYLAŞIMI
Büyükşehirler Bilişim Zirvesi, Türkiye'deki bütün büyükşehir belediyelerinin bilgi işlem, strateji ve coğrafi bilgi sistemleri daire başkanları, şube müdürleri ve şeflerinin katılımları ile düzenlenecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi diğer büyükşehir belediyelerinden gelen misafirlere ''Yönetim karar alma mekanizmalarında bilgi teknolojilerinin kullanımı, Performans yönetimi için bilgi teknolojilerinin kullanımı, Stratejik plan için bilgi teknolojilerinin önemi, Dış kurumlarla işbirliği ve bulut uygulama kullanımı' konularında tecrübe paylaşımında bulunacak.
 
30 BÜYÜKŞEHİRDEN KATILIM
6360 sayılı yasa ile mevcut Büyükşehirlere Kocaeli Modeli örnek alınarak 14 Büyükşehir Belediyesi daha eklenmiş ve bütün büyükşehir belediyelerinin sorumluluk alanı, il sınırı olarak tayin edilmişti. Türkiye'deki nüfusun % 70'ten fazlasını içinde barındıran 30 büyükşehir belediyesinin temsilcilerinin katılacağı zirvede bilgiyi yönetme alanında tecrübe aktarımı ve uygulama örnekleri ortaya konulacak.
 
ÖRNEK KOCAELİ MODELİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bilgiyi yönetme alanında son 10 yılda edindiği deneyimleri, yeni büyükşehir belediyeleriyle paylaşmak ve bu yolda atılacak adımları kolaylaştırmak amacıyla büyükşehir temsilcilerini Türkiye'ye örnek ve model olan Kocaeli'nde misafir ediyor. Zirvenin hedefi, büyükşehirlerde çerçevesi oldukça geniş olan bilgi altyapısı yönetimini, tüm yönleri ile irdeleyerek, ülkemiz içinde daha etkin bir yönetim modeli ortaya koymak olarak ifade ediliyor.
 
ZİRVE İKİ GÜN SÜRECEK
Başiskele Wellborn Luxury Hotel'de 5-6 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak Büyükşehirler Bilişim Zirvesi, ilk gün saat 09.30'da protokol konuşmalarıyla başlayacak. İlk gün Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilgi İşlem Daire Başkanı Bünyamin Karagöz, TÜBİTAK-BİLGEM yöneticisi Hasan Başaran, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Daire Başkanı Dr. Bayram Çolakoğlu ''Büyükşehir'de Yönetim Bilgi Sistemleri (YBS) Modeli'', KBB Strateji Geliştirme Dairesi CBS Uzmanı Yusuf Ziya Demirci, KBB AYKOME Şube Müdürü Volkan Torpil sunum yapacak. 6 Haziran Cuma günü ise KBB Strateji Geliştirme Dairesi CBS Müdürü Yunus Tekel ile KBB Strateji Geliştirme Dairesi İş Zekası Uzmanı Fikret Ergün sunumda bulunacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑