parkinnn

Kültür

Çamlıçataklılar gece hazırlığında

GÖLGE- Gebze’de faaliyet gösteren Ardahan ili Çamlıçatak Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenleyeceği geleneksel gecenin hazırlıklarını sürdürüyor. Dernek yönetim kurulu üyesi Ayhan Altun, etkinlikle ilgili bilgi verdi. Gec

5 Mart 2014 Saat: 20:16
Çamlıçataklılar gece hazırlığında
Çamlıçataklılar gece hazırlığında

GÖLGE- Gebze’de faaliyet gösteren Ardahan ili Çamlıçatak Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenleyeceği geleneksel gecenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Dernek yönetim kurulu üyesi Ayhan Altun, etkinlikle ilgili bilgi verdi.

Gecenin 15 Mart Cumartesi günü 18.00-23.00 saatleri arasında Subaşı Düğün Salonu’nda yapılacağını söyleyen Ayhan Altun, katılımın çok yüksek olacağını ayrıca siyaset ve protokol üyelerinin de davet edileceğini kaydetti.

Ayhan Altun, etkinlikte müzik ve eğlencenin de olacağını ifade ederek, üyelerine güzel bir gece yaşatmak istediklerini dile getirdi.

Çamlıçataklılar Köyü Derneği, geçtiğimiz aylarda kongre yapmış ve yeni yönetim kurulunu belirlemişti. Rasim Topçu’nun başkanlığını yaptığı dernekte Fikret Kavak, Temindar Akçay, Ekrem Temel, Eşref Deniz, Ayhan Altun ve Gürbüz Erdoğan yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑