parkinnn

Yaşam

Çamlıçataklılar gecede buluştu

GÖLGE-Gebze’de faaliyet gösteren Ardahan ili Çamlıçatak Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından dün akşam düzenlenen geleneksel gece Çamlıçataklıları buluşturdu. Geceye protokol ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetl

16 Mart 2014 Saat: 19:52
Çamlıçataklılar gecede buluştu
Çamlıçataklılar gecede buluştu

GÖLGE-Gebze’de faaliyet gösteren Ardahan ili Çamlıçatak Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından dün akşam düzenlenen geleneksel gece Çamlıçataklıları buluşturdu. Geceye protokol ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetli katılırken, davetliler hem birbirleriyle hasret giderdiler hem de davul-zurna ve sanatçılar eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Subaşı Düğün Salonu’nda yapılan geleneksel geceye Çamlıçataklılara büyük ilgi gösterdiler. Salon tamamen dolarken, davetlilere yöresel yiyecekler de ikram edildi. Çiler Boylu’nun sunuculuğunu yaptığı gece, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra ise Dernek Başkanı Rasim Topçu ile yönetim kurulu üyesi Fikret Kavak birer konuşma yaptılar. Derneğin diğer yöneticileri Temindar Akçay, Ekrem Temel, Eşref Deniz, Ayhan Altun ve Gürbüz Erdoğan da davetlilere tanıtıldı.

Siyasetçiler de ilgi gösterdi

Geceye siyasetçiler de yoğun ilgi gösterdiler. Gebze belediye başkanı Adnan Köşker, AKP ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, meclis üyesi adayı Celal Demirbilek, CHP Gebze belediye başkan adayı Yakup Yılmaz, ilçe başkanı Sedat Tatar, Belediye meclis üyesi adayları Dilek Tan, Salih Işık, Nursel Coşkun, Neşe Celep, Doğan Uzel, Arzu Çakmak Pehlivan, Cavit Kapoğlu, HDP Gebze belediye başkan adayı Muhammet Uludağ, derneğin kurucu başkanı Osman Çavuş, eski başkanlardan ve Mevlana Mahallesi Muhtar adayı Mustafa Çoban, eski başkanlardan ve CHP Darıca ile yöneticisi Cengiz Altun, eski başkanlardan Necmettin Kiraz, Yalçın Kiraz, Özcan Aktaş, Kars Ardahan Iğdır Derneği yönetim kurulu üyesi Levent Altun ve çok sayıda davetli katıldı.

Geceye katılanlar davul-zurna ve sanatçıların seslendirdiği şarkılarla bol bol oynadılar, halay çektiler ve gecenin tadını çıkardılar. Gecede ayrıca çekiliş yapılarak davetlilere sürpriz hediyeler verildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑