parkinnn

Kültür

Çayırova Belediyesi 2. Satranç Turnuvası sona erdi

Çayırova Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği satranç turnuvası, 11 Haziran Pazar günü gerçekleşen ödül töreniyle sona erdi.

12 Haziran 2023 Saat: 11:10
Çayırova Belediyesi 2. Satranç Turnuvası sona erdi
Çayırova Belediyesi 2. Satranç Turnuvası sona erdi

Turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerine kavuştu.

 

10-11 Haziran tarihlerinde Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Satranç Turnuvası sona erdi. Spor kenti Çayırova’da iki gün boyunca festival havasında gerçekleşen turnuvada, 21 ilden altısı yabancı toplamda 434 sporcu ter döktü. Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda iki gün boyunca rakipleriyle mücadele eden sporcular, dostane görüntülerle turnuvaya noktayı koydu. Çayırova Belediyesi 2. Satranç Turnuvası, ikinci gün oynanan üç tur sonrasında gerçekleştirilen ödül töreniyle sona ermiş oldu. Ödül törenine Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa ve Kenan Tuzcu, Çayırova İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin ve protokol katılım sağladı.

 

AİLELER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Turnuvanın ilk gününde olduğu gibi ikinci gününde de Çayırova Belediyesi ekipleri, satranç turnuvasına katılan yarışmacılar ve onları yalnız bırakmayan aileleri için her şeyi düşündü. Sporcular müsabaka alanında maçlarını oynarken, onları yalnız bırakmayan aileler de dışarda Çayırova Belediyesi’nin kendilerine sunduğu çadır ve ikram imkanlarıyla rahat ve konforlu bir şekilde turnuva sonunu bekledi.

 

TURNUVA SONUNDA ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Çayırova Belediyesi 2. Satranç Turnuvası’nda son maçın tamamlanmasının ardından ödül törenine geçildi. Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Sadettin Arıkboğa ve Kenan Tuzcu ile birlikte ilçe protokolü 8 kategoride ilk 10’a giren sporculara ödüllerini takdim etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑