parkinnn

Spor

Çayırova orta sahaya bir takviye yapacak

Çayırova orta sahaya bir takviye yapacak GÖLGE- Yeni sezona yönelik çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Çayırovaspor orta sahaya bir takviye yaparak transfer defterini tamamen kapatmak amacında. Bu doğrultuda Darıca Gençler Birliğ

30 Ağustos 2014 Saat: 16:40
Çayırova orta sahaya bir takviye yapacak
Çayırova orta sahaya bir takviye yapacak

Çayırova orta sahaya bir takviye yapacak

GÖLGE- Yeni sezona yönelik çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren Çayırovaspor orta sahaya bir takviye yaparak transfer defterini tamamen kapatmak amacında.

Bu doğrultuda Darıca Gençler Birliği’nden tanınan Oğuz’a resmi teklif hem yönetim hem teknik heyet tarafından götürüldü. Oğuz’un teklife yanıtı henüz netleşmezken Kulüp Başkanı Vahdet Kılıç orta sahaya bir futbolcu daha takviye etmek amacında olduklarını söyledi.

HEREKE’YE 1-0 YENİLDİ

İlk iki hazırlık maçını Darıca GB A2 ve Başaranspor’a karşı kazanan temsilcimiz üçüncü hazırlık maçını ise önceki çarşamba günü Süper Amatör Lig ekiplerinden, geçen sezon ligde rakibi olan Hereke Yıldızspor ile oynadı. Temsilcimiz bu maçtan 1-0 yenik ayrıldı.

KÖKSAL: İYİ YOLDAYIZ

Teknik Direktör Tamer Köksal sezona ve kampa yönelik çalışmalara ilişkin yaptığı değerlendirmede hazırlık maçlarında skoru hiç ön planda tutmadıklarını, takımın oyun kurgusu ve anlayışının ise her geçen gün ileriye doğru gittiğini belirtip lig başlayana kadar tüm eksikliklerin giderileceğini dile getirdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑