Ana Manşet Reklam

Spor

Çayırova spora ve eğlenceye doydu

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği 3. Geleneksel Gençlik ve Spor Festivali büyük ilgi gördü.

22 Mayıs 2023 Saat: 12:57
Çayırova spora ve eğlenceye doydu
Çayırova spora ve eğlenceye doydu

Spor alanında yaptığı atılım ve yatırımlarla Çayırova’yı 4 yılda spor kenti yapan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin Çayırova halkına sporu sevdirdiği etkinliklerin başında gelen Gençlik ve Spor Festivalinin üçüncüsü Çayırova Stadyumu’nda gerçekleşti. Üç gün süren festivale Çayırova’lılar ve çevre ilçelerden vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.19 Mayıs Cuma günü Tefo&Sefo konseriyle başlayan Gençlik ve Spor Festivalinde gündüz spor etkinliklerine katılan vatandaşlar akşam ünlü sanatçıların konseriyle eğlendi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, gençlik ve spor festivalini takip etti. Gündüz spor etkinliklerine katılan Çiftçi, birçok branşın yer aldığı spor alanlarında gençlerle bolca vakit geçirdi. Her branşı ziyaret ederek gençlerle yakından ilgilenen Çiftçi, akşamda konserlere katılarak gençlerle birlikte eğlendi.

Sevilen sanatçılar Tefo&Seko, Ekin Uzunlar ve Kolpa’yı festivalde gençlerle buluşturan Başkan Çiftçi, gençlerin hedefi hedefleri, hayalleri hayallerinin olduğunu belirterek, gençleri çok sevdiğini, onların geleceği için canla başla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Üçüncü Çayırova Gençlik ve Spor Festivaline katılım yoğun oldu. Çayırıova’nın marka etkinliğine Çayırova ve çevre ilçelerden de gençler büyük ilgi gösterdi. Binlerce kişinin spor, müzik ve eğlence dolu üç ün geçirdiği festivalde sanatçılarla birlikte konsere katılanların cep telefonlarıyla yaptığı ışık şov renkli görüntülere sahne oldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑