parkinnn

Asayiş

ÇAYIROVA'DA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ

Çayırova Atatürk Mahallesi bağlantı yolundan girişte meydana gelen olayda, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ağır yaralandı. 2 araç ile pompalı tüfekle çapraz ateşe alınan Ali S.(25) hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı özka

16 Şubat 2014 Saat: 21:31
ÇAYIROVA'DA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ
ÇAYIROVA'DA SİLAHLAR KONUŞTU: 1 ÖLÜ

Çayırova Atatürk Mahallesi bağlantı yolundan girişte meydana gelen olayda, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ağır yaralandı.

2 araç ile pompalı tüfekle çapraz ateşe alınan Ali S.(25) hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı özkan Ş. yaralandı. olay yerinde tesadüfen geçen Sevilay G.(52) ise biri başına olmak üzere vücuduna isabet eden 2 mermi ile ağır yaralandı.

Çayırova'da bilinmeyen bir neden den dolayı çıkan silahlı çatışmada bir bayan kafasından bir çocukda vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı.

Çayırova'da silahların konuştuğu iki aile arasındaki kavgada, kavgayla hiç bir ilişkisi bulunmayan bir kadın kafasından isabet eden kurşunla ağır yaralandı. Olay yerinde bulunan bir çocukta vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanırken olay yerien gelen ambulans ekipleri yaralıları Darıca Farabi Devlet hastanesi'ne sevk etti. Hastaneye kaldırılan çocuk hayatını kaybederken, kadının hayati ciddiyeti devam ettiği öğrenildi Kavgaya karışan şahıslar arasında 6 kişinin de yaralandığı gelen haberler arasında.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑