parkinnn

Yaşam

Çayırova'da Üst yapı tam gaz!

Çayırova Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü üstyapı çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar çerçevesinde 355 ve 357 sokaklarda yapılan sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra

10 Eylül 2014 Saat: 14:37
Çayırova'da Üst yapı tam gaz!
Çayırova'da Üst yapı tam gaz!

Çayırova Belediyesi ilçe genelinde sürdürdüğü üstyapı çalışmalarına hız verdi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar çerçevesinde 355 ve 357 sokaklarda yapılan sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde, asfaltlama, asfalt yama, kilit taşı yol yapımı ve kaldırım yapımları devam ediyor.

Çayırova Belediyesi ilçede sürdürdüğü üstyapı çalışmalarını hızlandırdı. Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin talimatları doğrultusunda çalışmalarına hız kazandıran Fen İşleri Müdürlüğü 355 ve 357’inci sokakları sıcak asfaltla kapladı.

Üstyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Mustafa Bölükbaşı’ndan bilgiler aldı. Yapılan her bir hizmetin titizlikle yerine getirilmesi doğrultusunda talimatlarını veren başkan Demirci, hava şartlarının müsait olduğu sürece yapılan çalışmaların devam edeceğini açıkladı. Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Keskin ile birlikte Atatürk Mahallesi 355 ve 357’inci sokaklarda incelemeler gerçekleştiren Demirci, yetkili müdürüne burada yapılan üstyapı çalışmaları çerçevesinde kaldırımlarda bozuk olan noktaların da bir an önce iyileştirilmesi talimatını verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑