parkinnn

Spor

Çayırovadan 8 gol

Amatör liglerde önceki gün başlayan U15’lerden sonra dün de U17’ler sezonun başlangıcını yaptı. Gebze Bölgesi’nde günün ve sezonun ilk maçı dün M Grubu’nda saat 14.00’te Balkanspor ile Çayırovaspor arasında oynadı. Konuk Çay

12 Eylül 2014 Saat: 11:28
Çayırovadan 8 gol
Çayırovadan 8 gol
Amatör liglerde önceki gün başlayan U15’lerden sonra dün de U17’ler sezonun başlangıcını yaptı.

Gebze Bölgesi’nde günün ve sezonun ilk maçı dün M Grubu’nda saat 14.00’te Balkanspor ile Çayırovaspor arasında oynadı. Konuk Çayırovaspor ilk yarısını 2-0 bitirdiği müsabakadan 8-0 galip ayrılırken gollerde 6 ayrı futbolcunun imzasının olması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Öte yandan karşılaşmanın ilk yarısında Orta Hakem Yakup Kaval’ın topsuz alandaki müdahalede Balkanspor aleyhine penaltı çalıp ölçülü ifadelerde tepki gösteren Teknik Direktör İsmail Beşiroğlu’nu saha dışına çıkartması ile birlikte her iki kararı, maçın önüne geçti. (Ayrıntı yarın)

DİĞER SONUÇLAR

K Grubu’nda Darıca Türkeli evinde ağırladığı Çayırova Fatihspor’a 4-2 yenildi.

L Grubu’nda Dilovası Belediyespor evinde Sultanorhanspor’a 3-1 kaybederken Kirazpınar – Çayırova Gençler Birliği maçının sonucuna dair bilgi edinemedik.

M Grubu’nda Beylikbağıspor, Genç Kale’ye konuk olduğu maçtan 9-0 galip ayrıldı. Şekerpınar GB – Çayırova Serhat maçına ev sahibi evraklarını ve lisansları yetiştiremediği için çıkamaz iken konuk ekip hiç sahaya gelmedi. İki tarafın da bir gerekçeyle çıkmadığı maça ilişkin kararı tertip komitesi verecek. K Grubu’nda Gebze – Mollafenari ve Arapçeşme – Karadeniz, L Grubu’nda Denizli – Çayırova Gümüş maçları gazetemizin baskıya girdiği saatlerde yeni başlamıştı.

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
isimsiz 12.09.2014 23:01
Burada asılsız haberler yapmak pek yakışmamış. Çayırovanın galibiyetine gölge düşürmeye çalışmayın. Maçın hakemi İsmail hocanın saha içine kadar girip kendisine hakaret etmesine sessiz mi kalacaktı yani?
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑