parkinnn

Siyaset

Çayırovalı Emektar Muhtarlara Plaket

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırovalı muhtarlarla bir araya geldi

21 Mart 2014 Saat: 11:30
Çayırovalı Emektar Muhtarlara Plaket
Çayırovalı Emektar Muhtarlara Plaket

GÖLGE-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova’daki muhtarlar ve muhtar adaylarıyla bir araya geldi.

 

MUHTARLAR VE MUHTAR ADAYLARI KATILDI

Çayırova’da yaptıkları hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, 30 Mart’ta aday olmayan emektar muhtarlara plaket verdi. Muhtarlar ve muhtar adaylarının katıldığı programa Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen de katıldı.

 

MUHTARLAR AİLENİN FERDİ GİBİ

Muhtarların halkla birebir iletişim içinde olan kişiler olduğunu dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, muhtarların ailenin bir ferdi olduğunu vurguladı. Başkan Karaosmanoğlu “Bir mahalle muhtarı o mevkide yaşayan insanları en yakın bilen kişidir. Muhtarlar hizmetin ilk basamağıdır. Mahallesinde neyin eksik olduğunu en iyi onlar bilir. Biz bu açıdan Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımıza önem veriyoruz” dedi.

 

HİZMETLER İVME KAZANACAK

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ise birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını vurgulayarak, 30 Mart’tan sonra Başkan Adayı Şevki Demirci ile hizmetlerin ivme kazanarak artacağını belirtti. AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, muhtar adaylarına başarılar dileyerek, 30 Mart’tan itibaren kucaklayıcı bir şekilde Çayırova’ya hizmet edeceklerini söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑