parkinnn

Spor

Çayırovaspor’dan cağ kebap keyfi

Bölgemizin elit mekanlarından Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu, önceki akşam Çayırovaspor takımını konuk etti. Çayırovaspor’un İstanbul deplasmanında Bayrampaşa Tunaspor ile oynadığı maçın ardından yeşil siyahlıları misafir

14 Kasım 2016 Saat: 17:07
Çayırovaspor’dan cağ kebap keyfi
Çayırovaspor’dan cağ kebap keyfi

AKBULUT: ÇAYIROVASPOR ŞEREF VERMİŞTİR

Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu Ümit Akbulut yaptığı açıklamada, ‘’Bölgemizin güzide kulüplerinden Çayırovaspor’u mekanımızda ağırladığımız için mutlu olduk. Tunaspor karşısında son dakika golüyle 1 puanı alan teknik ekip ve futbolcuları ayrıca kutluyorum. Mekanımıza şeref vererek bizleri onurlandıran başta Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin olmak üzere, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve futbolculara teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum’’dedi.

GÜLTEKİN’DEN TEŞEKKÜR

Yemeğe katılan Çayırovaspor Başkanı Murat Gültekin ise yaptığı konuşmada, Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu işletmecisi Ümit Akbulut ve çalışanlarına nazik davetleri ve sıcakkanlı ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Gültekin,’’Bölgemize gerçekten son derece şık ve elit bir mekan kazandırılmış. Oldukça lezzetli ve güler yüzlü servisiyle Akbulut Erzurum Kuzu Cağ Kebap Salonu’nun fark yaratacağını düşünüyorum. Takımımızı ağırladıkları için bir kez daha çok teşekkür ediyorum’’dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑