parkinnn

Güncel

ÇELİK “KÖYLERDE FİZİBİLİTE YAPIYORUZ”

Köyleri abluka altına alan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik, Denizli köyüne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Mudarlı ve Ovacık köylerine adeta çıkartma gerçekleştirdi.

9 Ocak 2014 Saat: 16:49
ÇELİK “KÖYLERDE FİZİBİLİTE YAPIYORUZ”
ÇELİK “KÖYLERDE FİZİBİLİTE YAPIYORUZ”

 

Mudarlı ve Ovacık köylerinde köy kahvehanelerinde halkla buluşan Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’i çalışmalarında İlçe Başkanı Ergin Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Günler, İlçe Yönetim Kurulu ve Gençlik Kolları Üyeleri yalnız bırakmadı. Köylerde adeta miting havasında karşılanan Başkan Adayı Çelik, sık sık “Başkan Çelik” sloganlarıyla alkışlandı.

 

KÖYLER İÇİN FİZİBİLİTE ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ”

Köylerde adeta Belediye Başkanı gibi karşılanan Başkan Adayı Nurettin Çelik, “Bismillah dedik ve çalışmalara başladık. Artık köy kent mefhumu ortadan kalkmaktadır. Yapılan yeni düzenlemelerle köy tüzel kişiliği 30 Mart itibari ile bitiyor. Buraları da birer mahalle hüviyetine kavuşuyor. Bunun için çalışmalarımıza dün Denizli köyünden başladık. Bu akşamda sizlerle Mudarlı ve Ovacık köylerini geziyoruz. Köylerimizin sorunları nelerdir bunları yerinde tespit ediyoruz. Gündüzleri arkadaşlarımız köylerde çalışmalar yapıyor. Köylerimizin neleri eksik neler yapılmalı bunların fizibilite çalışmaları yapılyor. Mühendislerle görüşülüyor. Biz bunları 31 Mart’ta sizlerin oyları ile alacağımız Belediye’de işlerin bir an önce başlamadı ve sizlerin en kısa sürede hizmet alabilmeniz için yapıyoruz. Siz bu süre içerisinde gelecek 5 yılınıza kimin yön vermesi gerektiğini düşünüp ona göre karar vereceksiniz. Gelecek 5 yılınızı siz mi yöneteceksiniz yoksa sizin adınıza başkaları mı karar verecek. Belediye de işiniz olduğunda işinizi halledebilmek için araya aracılar bulmak için mi vakit harcayacaksınız yoksa rahatça belediyeye girip Başkan bizim bu işimiz vardı nasıl halledebilir mi diyeceksiniz? Tercih sizin. Biz nasıl Rahmetli Pembegüllü zamanında kıt imkanlarla dev hizmetler yaptıysak şimdi yine aynı dev hizmetleri yapmaya geliyoruz.” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑