parkinnn

Siyaset

Cemil Yaman, başkanlar için noktayı koydu

(Gölge/ Özel Haber) AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili ''Gönlüm mevcut belediye başkanlarının devamından yana.'' dedi.

12 Aralık 2023 Saat: 16:13
Cemil Yaman, başkanlar için noktayı koydu
Cemil Yaman, başkanlar için noktayı koydu

Yaman, seçim çalışmaları ve devam eden kamuoyu araştırmalarıyla ilgili Gölge'ye çok özel açıklamalar  yaparken, belediye başkan adaylarının bu hafta sonuna doğru netleşmiş olabileceğini dile getirdi.  Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gölge Genel Yayın Yönetmeni Ercan Sarıçam'ın bu yöndeki sorularını cevapladı.

SON ANKET BİR AVANTAJ

Kendisinin  şuan Ankara Kahramankazan ve Sincan bölgelerinde seçim çalışması yaptığına vurgu yapan Cemil Yaman, Kocaeli'ni de adım adım takip ettiğini söyledi. Bugüne  kadar genel  merkezin çok sayıda anket çalışması yaptığına dikkat çeken Milletvekili Yaman, '' Son bir anket daha yapılıyor. Bu anket mevcut belediye başkanları için bence bir avantaj olacak. Önümüzdeki haftalarda başta Büyükşehirler ve illerimizin belediye başkan adayları belirlenip , sayın Genel Başkanımız  ve Cumhurbaşkanımız tarafından kamuoyuna açıklanmaya başlanır inşallah. '' şeklinde konuştu.

Gölge'nin, '' Size gelen bilgiler neler, bölgemizdeki mevcutlar için ne düşünüyorsunuz, sonuçlar ne zaman açıklanacak ?''  şeklindeki sorusuna çok net cevap veren AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman özetle şu cevapları verdi ;

BAŞKANLARI BAŞARILI BULUYORUM

'' Belediyeciliğin okulu yok. Herkes görevde öğreniyor bu işi. Benim gönlüm mevcutların devamından yana. Birinci dönemde belediyeciliği öğrenmiş oluyorlar, ikinci dönemde tecrübeli başkan olarak sahada yer alıyorlar. Bizim bölgemizdeki (Kocaeli) belediye başkanlarını şahsen çok başarılı buluyorum. Gece gündüz çalışıyorlar. Çalışmaları , eserleri ortada. Pandemi ve depremde tabiki zaman kaybı oldu ama hepsi çok başarılı , özverili çalıştılar. Bakın , Büyükşehir Başkanımız Tahir Bey'in çalışmaları örnek oldu.  Tahir başkan çok çalışıyor, çok başarılı.  Bu haftasonu adaylarımız netleşmiş olur. Kamuoyuna açıklamasını Beyefendi  yapar. Son bir anket çalışması daha yapılıyor, bu mevcutlar için iyi bir durum. Tabi kamuoyu araştırması önemli. Hizmet yapan, proje geliştiren, çalışan kim varsa devam etmesi gönlümden geçiyor. Yine de anket sonuçları önemli. ''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑