parkinnn

Siyaset

Çetinkaya: Durmak yok, yola devam

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya hane ziyaretlerinde proje ve çalışmalarını anlatıyor. “Durmak yok, yola devam” diyen Çetinkaya, büyük teveccüh görüyor.

12 Mart 2024 Saat: 12:17
Çetinkaya: Durmak yok, yola devam
Çetinkaya: Durmak yok, yola devam

HANELERE MİSAFİR OLUYOR

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Karamürsel’de gidilmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayan Mesut Çetinkaya geçtiğimiz günlerde Karamürsel’in sevilen büyüklerinden Hacı Ali Evsek ve ailesini, ardından Ahmet Akbağ ve ailesini ziyaret etti.

“İHTİYAÇLARI BİLİYORUM”

Çetinkaya ziyaretleri sırasında yaptığı konuşmada, “Karamürsel’de çok farklı kademelerde görev yapmış bir kişi olarak ilçemizin potansiyelini ve ihtiyaçlarını biliyorum. Çevremizin, doğanın, denizin, Karamürsel’in konumunun farkındayım. Karamürsel’imizi heyecanlandıracak ve harekete geçirecek olanakların da farkındayım ve bunlara yönelik projeler geliştirdim” dedi.

“HEMEN İŞE KOYULACAĞIM”

Mesut Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında ayrıca Karamürsel’in başarılı müteahhitti ve aynı zamanda AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı Kerem Taşdan’ın misafirperverliğinde hemşerileriyle buluştu, ardından da Mustafa Açık ve ailesini evinde ziyaret etti. Başkan Adayı Çetinkaya, “Sizlerin de şahsıma teveccüh gösterme konusunda rızalarını almaya geldim. Durmadan, zaman kaybetmeden hemen işe koyulacağımdan emin olun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑