parkinnn

Siyaset

CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CENGİZ HAMŞİOĞLU DARICA'NIN ASAYİŞİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Hamşioğlu, Emniyet'e gitti CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, Darıca Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan'ı ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de Darıca'nın asayişi hakkında bilgi aldı. Emni

14 Ocak 2014 Saat: 14:53
CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CENGİZ HAMŞİOĞLU DARICA'NIN ASAYİŞİ HAKKINDA BİLGİ ALDI
CHP DARICA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CENGİZ HAMŞİOĞLU DARICA'NIN ASAYİŞİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

EMNİYET PERSONELİYLE GÖRÜŞTÜ

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Gece gündüz demeden yoğun bir tempoda seçime iddialı bir şekilde hazırlanan Hamşioğlu, bu kez de Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ile görüştü. Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polislerle de tek tek görüşen Hamşioğlu, hem kendisini tanıttı hem de polis memurlarına başarılar diledi.

DARICA'NIN ASAYİŞİNİ SORDU

Cengiz Hamşioğlu daha sonra ilçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ile görüşerek Darıca'nın asayişi hakkında bilgi aldı. Hamşioğlu'na emniyet ziyaretinde eşi Tanja Hamşioğlu da eşlik etti. İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ise Cengiz Hamşioğlu'na Darıca ile ilgili bilgiler verdi. Darıca'da suçun azalması için büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirten Aydoğan, "2013 yılında Darıca'da özellikle mala karşı işlenen suçlarda yüzde 40'lara varan düşüş oldu. Genel olarak da suçlarda azalma oldu. 2014 yılında da aynı şekilde Darıca'da suç oranını daha aşağı çekmek için çalışacağız." dedi. Personel sayısı hakkında da bilgi veren Aydoğan, Türkiye genelinde 350 kişiye 1 polis düşerken Darıca'da ise 850 kişiye bir polis düşüyor. Darıca'da personel eksiğimiz var. Bunun giderilmesi için çalışmalar var." dedi.

HAMŞİOĞLU BAŞARILAR DİLEDİ

Darıca'nın asayişi hakkında genel bilgi alan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Cengiz Hamşioğlu ise Darıca polisinin özverili bir şekilde çalıştığını belirterek başarılar diledi. Hamşioğlu, "Polis, bizlerin can ve mal güvenliğini sağlıyor. Sizler sayesinde huzurlu bir şekilde yaşayabiliyoruz. Nasıl zor şartlar altında çalıştığınızı, ne gibi fedakarlıklar yaptığınızı biliyoruz. Bizlere düşen sizlere yardımcı olmaktır. Sizler kolluk kuvveti olarak Darıca'nın huzuru için çalışırken bizler de siyasetçiler olarak aynı şekilde Darıca'nın huzuru için mücadele ediyoruz. Size görevlerinizde başarılar diliyorum" diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑