parkinnn

Güncel

CHP İzmit'in yeni başkanı belli oldu

CHP İzmitin yeni başkanı belli oldu CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın sağlık sorunlarından dolayı istifa etmesinin ardından, yapılan yönetim kurulu toplantısında aday olacağını ilan eden Mehmet Ümit Küçükkaya yeni ba

3 Eylül 2014 Saat: 11:29
CHP İzmit'in yeni başkanı belli oldu
CHP İzmit'in yeni başkanı belli oldu

CHP İzmit'in yeni başkanı belli oldu

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın sağlık sorunlarından dolayı istifa etmesinin ardından, yapılan yönetim kurulu toplantısında aday olacağını ilan eden Mehmet Ümit Küçükkaya yeni başkan olarak seçildi.

CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, geçtiğimiz hafta yönetim kurulu toplantısında sağlık sorunları nedeniyle istifa edeceğini duyurmuş ve bir gün sonra istifasını CHP İl Başkanlığı’na sunmuştu. Bunun üzerine İl Başkanlığı, ilçe başkanlığına yazı göndererek yönetim içerisinden bir başkan belirlenmesini istemişti. Yapılan toplantılar neticesinde ilçe başkan yardımcısı Mehmet Ümit Küçükkaya, başkanlığa aday olmuştu. Bu akşam yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından CHP İzmit İlçe Örgütü’nün yeni başkanı resmen Mehmet Ümit Küçükkaya olarak açıklandı.

GÖKHAN ERCAN AÇIKLADI

Daha önce basında başkan adayı olacağı iddia edilen ilçe başkan yardımcısı Gökhan Ercan, akşam yapılan toplantının ardından basın mensuplarına ilk açıklamayı yaptı. Ercan, “İlçe başkanımız Selman Yıldırım geçtiğimiz hafta sağlık sorunları sebebiyle istifa etmiş ve bunun üzerine il örgütü bize bir yazı göndererek yeni başkanı belirlememizi istemişti. Bu gelişmelerin üzerine Mehmet Ümit Küçükkaya, aday oldu. Yapılan yönetim kurulu toplantımızda Mehmet Ümit Küçükkaya, toplantıya katılan 10 ilçe yöneticisinin desteğini alarak başkan oldu” dedi. Ayrıca Gökhan Ercan, 4 yönetim kurulu üyesinin mazeretsiz, 2 yönetim kurulu üyesinin de mazeret bildirerek toplantıya katılmadığını söyledi.

KONGREYE KADAR DEVAM

Gökhan Ercan’ın ardından CHP İzmit İlçe Örgütü’nün çiçeği burnunda başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, basının karşısına geçerek ilk açıklamasını yaptı. İlk olarak eski ilçe başkanı Selman Yıldırım’a teşekkür eden Küçükkaya, “Öncelikle partimizi bu modern haline getiren ve istifa ettiği güne kadar varıyla yoğuyla partiye katkı vermeye çalışan Selman Yıldırım başkanımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Sözlerini devam ettiren Küçükkaya, “Genel merkezimizin belirleyeceği kongre sürecine kadar ilçe başkanlığı görevimizi yönetimimizle birlikte devam ettireceğiz” diye konuştu.

İLÇE YÖNETİCİLERİNE SİTEM

Yönetim kurulu toplantısına mazeret bildirmeden katılan ve başkanın seçileceği oylamada fikir beyan etmeyen ilçe yöneticilerine üzeri kapalı sitem eden Küçükkaya, “Bazı insanlar varlıklarıyla, bazı insanlar ise yokluklarıyla siyasete katkı koyarlar. Bugün burada olan tüm arkadaşlarımız siyasete varlıklarıyla katkı vermişlerdir. Biz partimiz için dün de emek verdik. Bugün de emek vermeye devam edeceğiz” dedi.

HAK EDENLERDEN BİRİYİM

Sözlerini sürdüren Küçükkaya, parti içerisinde aldığı görevlerle ilçe başkanlığı gibi bir görevi hak ettiğini söyledi. Küçükkaya, “Ben bugüne kadar parti içerisinde genel başkan yardımcılığından il yönetim kurulu üyeliğine kadar her görevi layığıyla yerine getirmeye çalıştım. Herhalde partide Selman Yıldırım, Gökhan Ercan ve benim dışımda bu kadar görev alan yoktur” dedi. Ayrıca basına çalım attıklarını da söyleyen Küçükkaya, “Bu süreçte bazı gazeteciler Gökhan Ercan’la benim ilçe başkanlığında yarıştığını yazdı. Ama bizim samimiyetimizi bilmedikleri için Gökhan Ercan’la benim aynı yere aday olmayacağımı tahmin edemediler. Basına da çalım atmış olduk” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑