parkinnn

Güncel

CHP Kocaeli İl Başkanı Yıldızlı'dan Çarpıcı Açıklamalar

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı , ''Gebzeliler istiyorsa, halk istiyorsa, Gebze il olmalı. Gebze, Mehmet Emin Akın'dan bu yana yirmi yıldır hizmet alamadı.'' dedi.

21 Nisan 2022 Saat: 17:37
CHP, Harun YIldızlı, Mehmet Emin Akın, Gökhan Orhan, Saide Arslan
CHP Kocaeli İl Başkanı Yıldızlı'dan Çarpıcı Açıklamalar

Beraberinde Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, eski İlçe Başkanı Saide Arslan ve il-ilçe  yöneticileriyle birlikte  Gölge'ye nezaket ziyareti yapan Yıldızlı, Genel Yayın Yönetmenimiz Ercan Sarıçam'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

İSTANBUL'U ALDIK, TÜRKİYE'Yİ ALACAĞIZ

İl Başkanı Yıldızlı,  cumhurbaşkanlığı seçimlerinin zamanından erken yapılabileceğini iddia ederek ,'' Seçimler 2-3 ay önceden olur. Biz CHP örgütleri olarak seçime hazırız. Bütün ilçelerimizle, mahallelerimizle seçimlere hazırız. Sayın Cumhurbaşkanının bir sözü vardı 'İstanbul'u alan Türkiye'yi alır'' demişti. Evet, biz İstanbul'u aldık, almadık mı. ? Şimdi Türkiye'yi alacağız. Kadrolarımızla buna hazırız.'' şeklinde konuştu.

İMAR SORUNU ÇÖZÜLEDİ

Gölge'yi ziyaretinde Gebze'nin bütün mahallelerini tek tek sayan, ilçenin sorunlarına da değinen CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Gebze'de ulaşımın sorun olduğuna dikkat çekerken de ''20 yılda ne yaptılar ?'' diye sordu. Yıldızlı , Gebze Belediyesi'nin Abdi İpekçi Mahallesi'ndeki imar sonununu çözemediğine vurgu yaptı.

YİRMİ YIL VAKİT KAYBI OLDU

CHP Kocaeli İl Başkanı Yıldızlı özetle şu ifadeleri kullandı ; '' Yirmi yıl boşa geçti. Vakit kaybından başka bir şey değil. Gebze'de halen Akın döneminin eserleri var. Hayat pahalılığı almış başını gidiyor. Halkı  domates alamayacak duruma getirdiler. Yavuz Selim'de , Hürriyet Mahallesi'nde sorunlar yığını var. Çarşı merkezinde ulaşım kilitlenmiş. Diğer ilçelerde de aynı sorunlar artarak çoğalıyor. Şovdan başka bir şey yok.  Vakit kaybından başka bir şey değil. Bizim iktidarımızda herşey güzel olacak. Halk , hak ettiği hizmeti, şehirlerimiz kentleşmeyi yaşayacak. 3-5 kişilik zümrenin değil, halkın iktidarı olacağız. Buna hazırız. ''

GÖNLÜM GENEL BAŞKANIMIZDAN YANA

Konuşmaları sırasında cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik düşüncelerini de açıklayan Başkan Yıldızlı, ''Tabi gönlüm genel başkanmızdan yana. Fakat masa neye karar verirse odur. Toplumda karşılığı olacak, seçimleri kazanacak bir adayla çıkacağız. Kazanacağız.'' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑