parkinnn

Siyaset

CHP’Lİ YILMAZ’DAN SPORA AYRICALIK

Gebze Belediye başkan adayı Yakup Yılmaz, Şamdan Karate-Do Spor merkezini ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde Avrupa şampiyonu olan kulüp öğrencisi Eray Şamdan’ı kutladı.Yılmaz’a eşi Aysel Yılmaz da eşlik etti. Şamdan Karate spor m

16 Şubat 2014 Saat: 15:10
CHP’Lİ YILMAZ’DAN SPORA AYRICALIK
CHP’Lİ YILMAZ’DAN SPORA AYRICALIK

Gebze Belediye başkan adayı Yakup Yılmaz, Şamdan Karate-Do Spor merkezini ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde Avrupa şampiyonu olan kulüp öğrencisi Eray Şamdan’ı kutladı.Yılmaz’a eşi Aysel Yılmaz da eşlik etti.

Şamdan Karate spor merkezi yönetim kurulu Başkanı Recep Şamdanlı ve Milli Karate antrenörü Adnan Şamdan tarafından karşılanan Yılmaz, spor adına, ülkemizin ve Gebze’mizin adını dünyaya duyuran Adnan Şamdan ve Avrupa şampiyonu Eray Şamdan ‘a herkesin teşekkür borçlu olduğunu dile getirdi.

SPOR VE SPORCULARA TAM DESTEK

Gebze’den çıkan Avrupa şampiyonu Eray  Şamdan  ile gurur duyduğunu ifade eden Yılmaz, göreve geldiklerinde tüm spor kulüplerine  büyük destek sağlayacaklarını, Eray gibi sporcuları maddi ve manevi olarak destekleyeceklerini açıkladı. Kulüplere malzeme ve teknik desteğin yanısıra yer desteği de sağlayacaklarını ifade eden Yılmaz, “spor kulüpleri bizimle altın çağını yaşayacak. Gençlik için dayanışma ve centilmenlik demek olan spora, yatırım yapmak insana yatırım yapmak demektir.  Spor merkezleri ve sporcular Gebze Belediyesinin gücünü arkasında hissedecek”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑