parkinnn

Güncel

CHP'li Tarhan'ın SKM'si dağıldı, umudu bisiklete bağladı

GÖLGE-   CHP Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’ın Gebze’deki SKM’si dağılınca, Tarhan propaganda çalışmalarında zora girdi. Gebze eski İlçe Başkanlarından Mustafa Kaya’nın yürüttüğü Gebze Seçim Ko

4 Mart 2014 Saat: 17:57
CHP'li Tarhan'ın SKM'si dağıldı, umudu bisiklete bağladı
CHP'li Tarhan'ın SKM'si dağıldı, umudu bisiklete bağladı

GÖLGE-   CHP Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’ın Gebze’deki SKM’si dağılınca, Tarhan propaganda çalışmalarında zora girdi.

Gebze eski İlçe Başkanlarından Mustafa Kaya’nın yürüttüğü Gebze Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), Kaya ile Tarhan arasında anlaşmazlık çıkması nedeniyle önceki günler dağılmış, Kaya’da görevini bırakmıştı.  İlçe Başkanları ile de ters düştüğü söylenen Tahsin Tarhan’ın sıkıntılı seçim sürecine  girdiği, çevresinde aktif destek veren partili kalmadığı gelen bilgiler arasında.

Seçim koordinasyon merkezinin dağılmasının ardından Gebze’de  seçim üzeri zor günler yaşayan Tarhan, partilileri tarafından da ağır eleştirilere hedef oluyor. CHP’liler, ‘’Seçim üzeri SKM toz  duman oldu, SKM Başkanı görevini bıraktı. Tahsin Tarhan’la anşamak ve çalışmak çok zor. Herşeyi kendisi yapmak istiyor ve çevresini kırıyor, kimseye ianıp güvenmiyor.  Bu yüzden herkes tek tek görevini bırakıyor. CHP tarihinde ilk defa seçim üzeri böylesi önemli bir kriz yaşanıyor. Saha çalışması yapacak, afiş ve broşör dağıtıp asacak partili kalmadı. O yüzden Tarhan bisiklet reklamları vererek  günü kurtarmaya çalışıyor. Yanlış stratejisi CHP’yi  Kocaeli’nde dördüncü parti yapacak.’’ şeklinde  dert yanıyorlar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑