parkinnn

Siyaset

CHP'Lİ YILMAZ: “ŞEHİRLERARASI TERMİNAL YAPILACAK”

CHP Gebze belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Gebze otobüs terminalini ziyaret ederek, terminal esnafından destek istedi. CHP ilçe başkanı Sedat Tatar ile birlikte terminaldeki tüm esnafları ziyaret eden Yılmaz,  Gebze gibi büyük bir kente b

2 Şubat 2014 Saat: 15:33
CHP'Lİ YILMAZ: “ŞEHİRLERARASI TERMİNAL YAPILACAK”
CHP'Lİ YILMAZ: “ŞEHİRLERARASI TERMİNAL YAPILACAK”

CHP Gebze belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, Gebze otobüs terminalini ziyaret ederek, terminal esnafından destek istedi. CHP ilçe başkanı Sedat Tatar ile birlikte terminaldeki tüm esnafları ziyaret eden Yılmaz,  Gebze gibi büyük bir kente böylesi bir otobüs terminalinin yakışmadığını söyledi. Yılmaz’ın ziyaretine eşi Aysel Yılmaz da eşlik etti.

 Gebze belediyesinde uzun yıllar görev yapmış olmasından dolayı büyük bir kesim tarafından tanınan ve samimi bir şekilde karşılanan CHP Adayı Yılmaz, “ Gebze’nin projesiz duruşu terminalimize de yansımış durumda.  Kocaeli Büyükşehir belediyesinin uhdesinde olan ulaşım ve Terminal sorunu ne yazık ki çözülemedi. İzmit’te modern bir şehirler arası Terminal var. Ancak, bu Sefa Sirmen döneminde yapılmıştı. Oysa Kocaeli Büyükşehirde 10, Gebze’de 20 yıl geçmesine rağmen bir terminal daha yapılamadı. Bu derme çatma  terminal böylesi bir metropol ve Anadolunun tüm bağlantısını sağlayan bir kente yakışmıyor. Göreve geldiğimizde Büyükşehir işbirliği ile Şehirlerarası terminalin yapılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Yılmaz ve Tatar terminal esnafından destek istemeyi de ihmal etmezken, yolcularla da sohbet etti.

Öte yandan, Yılmaz ve Tatar, Akse sapağını Mutlukent’e bağlayan Issıkgöl Caddesi’nde tüm esnafları ziyaret etti. Yılmaz, her esnafa  Gebze’yi trafik, görüntü bozukluğu, imar ve 2-B sıkıntısı  başta olmak üzere sorunlardan kurtaracaklarını anlattı. Projeleri hakkında da bilgiler veren Yılmaz, aynı zamanda destek istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑