parkinnn

Güncel

Çiftçi, “9 bin yavrumuza spor yaptırıyoruz”

Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Emek Mahallesi’ndeki kadınlarla bir araya geldi.

24 Şubat 2024 Saat: 12:49
Çiftçi, “9 bin yavrumuza spor yaptırıyoruz”
Çiftçi, “9 bin yavrumuza spor yaptırıyoruz”

Burada spora verdikleri destekten söz eden Bünyamin Çiftçi, “9 bin yavrumuza spor yaptırıyoruz” dedi.

 

31 Mart seçimleri öncesinde toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, hane hane, sokak sokak, gerçekleştirdiği programların yanı sıra, ilçe sakinleriyle bir araya gelerek istişare etmeyi sürdürüyor. Bu bağlamda Çayırovalı kadınlarla kahvaltı programında bir araya gelmeye devam ediyor. Emek Mahallesi’nde ikamet eden Çayırovalı kadınlarla kahvaltıda bir araya gelen Başkan Çiftçi, Çayırova’da hayata geçirdikleri ve yapmayı hedefledikleri projeleri Emek Mahallesi sakinlerine anlattı. Programda ilk olarak geçtiğimiz 5 yılda hayata geçirilen projelere yönelik bir sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

 

“SPORU ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Sinevizyon gösterimi sonrasında kendisini dinlemeye gelen Çayırovalı kadınlara hitap eden Yüksek İnşaat Mühendisi Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da ihtiyaç duyulan projeleri hayata geçirdiklerini, şehri geleceğe hazırlayacak projelere imza attıklarını ve bununla beraber de neslin ihyasına da büyük önem verdiklerini dile getirdi. Neslin ihyası noktasında spor konusuna büyük önem verdiklerini belirten Başkan Çiftçi, “Sporu çok önemsiyoruz, biz 9 branştan çocuklarımıza istedikleri her spor alanında hizmet ve destek veriyoruz, sadece bu 9 branşta ilçemizin genelinde spor yaptırdığımız çocuk ve genç sayısı yaklaşık 9 bin. 9 bin çocuğumuza ve gencimize spor yapabilmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ettik” dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑