parkinnn

Güncel

Çiftçi üniversitelilerle buluştu

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da ikamet eden ve üniversiteyi kazanan gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor

5 Kasım 2020 Saat: 15:06
Çiftçi üniversitelilerle buluştu
Çiftçi üniversitelilerle buluştu

 Geçtiğimiz günlerde spor ve polis akademisi hazırlık kurslarında sınavlara hazırlanan ve üniversiteyi kazanan öğrencilerle buluşan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, şimdide geçtiğimiz eğitim ve öğretim döneminde belediye gençlik merkezinde üniversite sınavlarına hazırlanan ve Türkiye’nin değişik yerlerindeki üniversiteleri kazanan öğrencilerle bir araya geldi.

 

GÜZEL GELECEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Belediye Kültür Salonu’nda buluştuğu öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Çiftçi, Çayırova’nın geleceği olarak gördükleri gençliğe güzel bir gelecek imkânı sunmak için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Hedeflerinin eğitimde ilçenin başarı çıtasını daha da yukarıya taşımak olduğunun altını çizen Başkan Çiftçi,” En büyük yatırım eğitim ve geleceğe yapılan yatırımdır. Aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

GENÇLERE KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Öğrencileri tek tek dinleyen Başkan Çitçi, tebrik edip başarı dileklerini ilettiği gençlere her zaman kapılarının sonuna kadar açık olduğunu sözlerine ekledi.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

Çiftçi üniversitelilerle buluştu
Çiftçi üniversitelilerle buluştu

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑