parkinnn

Siyaset

Çiler'e ''Büyükşehir '' Formülü

İsmi Gebze Belediye Başkan adaylığı için geçen CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'e yönelik, yeni bir formül geliştirildi.

1 Aralık 2023 Saat: 14:32
Çilere Büyükşehir Formülü
Çiler'e ''Büyükşehir '' Formülü

Kaynaklar,  Çiler'in Gebze değil, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması yönünde çalışmaların yapıldığını, önerinin genel merkeze iletileceğini bildirdiler. Gölge'ye konuşan kaynaklar, '' Çiler , Gebze bölgesinde çok donanımlı etkili bir isim. Ancak , kendisi Büyükşehir adayı yapılırsa CHP'nin şansı daha çok artar. CHP'nin İzmit ve diğer ilçelerde bir gücü var zaten. Gebze'de de CHP-İYİ Parti ittifakı ile  seçimi  kaybetmek imkansız olur. Olması gereken şey, Nail Çiler'in Kocaeli Büyükşehir adaylığını açıklamak. Tahir Büyükakın'ın karşısında durabilecek tek adam Nail Çiler'dir.'' dediler.
Diğer yandan Çiler destekçileri ise konuya başka bir yaklaşım getirdiler.  Çiler'in Gebze'den aday gösterilmesi kendisini harcama politikası olacağını ileri sürerek  şu değerlendirmeyi yaptılar ; '' Nail Bey olaki Gebze adayı oldu ve kaybetti. İlçedeki bütün etkinliği, ağırlığı, gücü erimiş olur. Ama Büyükşehir adayı gösterilirse kaybedecek bir şeyi olmaz, aksine Gebze seçmeni pompalar ve sürpriz zafer elde edilmiş olur. Zaten kendisi de ilçeye değil Büyükşehir'e yakışır.''

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑