parkinnn

Eğitim

Çocuk gelişim kursları anneler için bir fırsat

KO-MEK’in 0-72 ay çocuk gelişim kursuna katılan anneler, geleceğe yönelik çocuklarıyla daha sağlıklı iletişim kuruyor

17 Nisan 2023 Saat: 15:05
Çocuk gelişim kursları anneler için bir fırsat
Çocuk gelişim kursları anneler için bir fırsat

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) son dönemde oldukça ilgi gören çocuk gelişim branşı eğitimlerine kursiyerlerin yoğun katılımıyla devam ediyor. Bu alanda çalışmak isteyen vatandaşların yanı sıra anne babalar da 0-72 aylık Çocuk Gelişim Eğitimine katılarak çocuklarının gelişimini en güzel şekilde tamamlamak için bu branşa devam ediyor.

 

0-72 AY ÇOCUK GELİŞİMİ

KO-MEK’te kursiyerler için 0-72 Ay Çocuk Gelişimi Eğitimi kapsamında; çocukların fiziksel gelişim özellikleri hakkında edindikleri bilgiler doğrultusunda uygun etkinlikler gerçekleştiriliyor. Eğitimlerde ayrıca 0-72 ay çocukların motor gelişim özellikleri ve kişisel gelişimleri, 0-72 ay çocuklarının dil gelişim özellikleri, 0-72 ay çocuklarının sosyal-duygusal gelişim özellikleri hakkında uygun etkinlikler hazırlanıyor.

 

“ÇOCUKLARIN DÜNYASINI ANLAMAK İÇİN KATILDIM”

KO-MEK Dilovası Kurs Merkezi 0-72 aylık Çocuk Gelişim Eğitimi kursuna katılan Derya Öztal, “Çocukların gelişimi ve dünyasını anlamak için bu kursa katılmak istedim. Buraya katıldıktan sonra benim çocukların dünyası üzerinde fikirlerimde değişiklikler oldu. Çocuklara karşı oldukça yanlış davranışlarımız varmış. KO-MEK sayesinde çocuklara karşı olan yanlış tutumlarımızı düzelterek daha doğru eğitimler vermeye başladık” ifadesini kullandı.

 

“ARTIK ÇOCUĞUMU DAHA İYİ ANLIYORUM”

Bir diğer kursiyer Hilal Bağırkan ise konuşmasında, ‘’Ben bu kursa kendi çocuğuma daha iyi bir anne olabilmek için başladım. Kurs öncesinde çocuklarımı kısıtlayarak eğitmeye çalışıyordum ama artık bu kurs sayesinde çocuğuma doğru davranışı ve doğru eğitimi veriyorum. Bence tüm anneler bu kursa gelerek 0-72 aylık Çocuk Gelişim Eğitimi almalı’’ diyerek KO-MEK’e teşekkür etti.

 

EĞİTİM SONUNDA SERTİFİKA VERİLİYOR

 

KO-MEK kurs merkezlerinde devam eden ve bu kapsamda 0-72 Ay Çocuk Gelişimi mesleğini yürüten veya yürütmek isteyenler için 180 saatlik eğitim veriliyor. Eğitimler sonunda başarılı olan kursiyerlere milli eğitim bakanlığı onaylı sertifika alınıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑