parkinnn

Siyaset

“ÇOĞUNLUĞUN DEĞİL TÜM ÇAYIROVA’NIN DESTEĞİNİ İSTİYORUM”

CHP Çayırova Belediye Başkanı Timur Koç, Özgürlük Mahallesi Kastamonular Derneğinde, mükemmel bir organizasyonla projelerinin tanıtımını yaptı. Sinevizyon eşliğinde yüzlerce vatandaşın katılımıyla yapılan toplantıda, projelerini t

3 Mart 2014 Saat: 10:06
“ÇOĞUNLUĞUN DEĞİL TÜM ÇAYIROVA’NIN DESTEĞİNİ İSTİYORUM”
“ÇOĞUNLUĞUN DEĞİL TÜM ÇAYIROVA’NIN DESTEĞİNİ İSTİYORUM”

CHP Çayırova Belediye Başkanı Timur Koç, Özgürlük Mahallesi Kastamonular Derneğinde, mükemmel bir organizasyonla projelerinin tanıtımını yaptı. Sinevizyon eşliğinde yüzlerce vatandaşın katılımıyla yapılan toplantıda, projelerini tek tek tanıtan Koç’un tüm projeleri ayakta alkışlandı. Kastamonu kökenli meclis üyesi Adayı Eczacı Özlem Şişli ve Kadın kolları başkanı Türkan Kılıç’ı yanına aşlan Tümur Koç, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

 

Meclis üyesi dayları Hüseyin Tarakçı, Fadıgül İlhan, Türkan Kılıç ve Özlem Şişli’nin organizasyonu ile yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan CHP ilçe başkanı Rasim Meriç, 10 AKP dönemine yüklenerek, artık Çayırova’ya sahip çıkmanın zamanı geldiğini söyledi. Meriç’ten sonra sinevizyon eşliğinde projelerinin tanıtımına başlamadan önce açıklamalarda bulunan Koç, özellikle Faruk dönemine yüklenerek, son beş yılda da projeler yapılamamasına rağmen, Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın dürüst bir insan olduğunu, çevresini saran kişilerin büyük yanlışlar yaptığını, Akbaş’ın ise siyaseten sessiz kaldığını söyledi.

HEM TOPRAĞIMIZI AL, HEM DE YÖNETMEYE KALK

Koç, ilk olarak tüm Çayırovalıların sınırlar için büyük mücadeleye ve ardından dev projelere hazır olmasını isteyen Koç, sınırlarımız için başbakanlık, Cumhurbaşkanlığı kapılarını aşındıracağız. Haksızlığa uğradığımıza sessiz kalınırsa, halkla birlikte D-100’ ü kapatacağız. Bu bizim için hayati dönemde bir proje”dedi. Bu sınırların çizildiği dönmede AKP’de yönetici olan Şevki Demirci’ye de göndermelerde bulundu. Koç, sırlarımızı Nihat Ergün ve Fikri Işık elimizden aldı. AKP yöneticileri de onayladı. Çayırova’yı ellimizden almalarına rağmen, adımızı Çayırova dediler. Bunu AKP yöneticileri de onayladılar. Şimdi hangi yüzle Çayırova’ya sahip çıkacaklarını söyleyebilirler”dedi.

 

KOÇ, PRJELERİMİZ ÜLKEYE ÖRNEK

Koç konuşmasında şunları anlattı: “Çayırova’nın hak ettiği sınırlarını yeniden tespiti projesini hayata geçireceğiz. Çayırova’ya modern bir otobüs terminali kurulacak.Çöp konteynırları yer altına alınacak.Şekerpınar’a belediye hizmet binası, Çayırova’ya ek kaymakamlık binası yapılacak.Çayırova’ya uluslar arası fuar merkezi kurulacak.Tam teşekküllü spor tesisleri kurulacak, her mahalleye spor kompleksleri yapılacak.Fatih Caddesine 3 adet çok katlı otopark yapılacak.Emekliler için dinlenme evleri kurulacak. Toplu konut projeleri hazırlanacak. Çayırova için ambulans helikopter projesi hayata geçirilecek. Kent Meydanı projesi yapılacak. Çayırova’da imar sorunlarından kaynaklı hiçbir problem yaşanmaması için çalışmalar yapılacak.Çocuklar için eğlence köyü kurulacak.TOKİ konutlarında yaşanan sorunları çözmek için özel sorun çözüm projesi hayata geçirilecek.Üst yapı ve alt yapı sorunları çözülecek, her mahalleye doğalgaz verilecek.Binalar için görsel güzellik uygulamaları yapılacak. Mezarlıklar yeniden düzenlenecek.Sabit Semt Pazarı kurulacak. Her mahalleye kreş açılacak. Engelliler için dönüşüm projesi yapılacak. Küçük Sanayi sitesi kurulacak, işsizliği çözme projesi başlatılacak.” 

Koç, Çayırova için mükemmel projeler yapacaklarını da anlatarak, hedeflerinin Şişli’den daha gelişmiş bir kent yapmaya kararlı olduklarını anlatarak, en önemli projelerinin ise, “işsize iş, evsize ev, emekliye sahip çıkacağız”diye konuştu.

 

MECLİS ÜYELERİ ÖNDE DEĞİL, ARKADA OTURDU

 

CHP Özgürlük Mahallesinde yeni bir gelenekte başlattı. Tüm meclis üyeleri toplantıda hazır bulunurken, toplantıda vatandaşların arkasında yer alarak, prototokol uygulamasını kaldırdılar. Toplantıda mahalle sakinleri ön sıralara oturtuldu. Meclis üyesi adayları vatandaşların içinde ve arkasında yerini aldı.

                   

AKBAŞ DÜRÜST BİR BAŞKANDI

 

CHP Adayı Timur Koç, konuşmasında AKP ‘nin bazı Belediye Meclisi üyelerine ve yöneticilerini eleştirerek, yüklenerek, Belediye Başkan Adayı’nın projeler gerçekleştiremediğini, ayak oyunlarına maruz kaldığını, ancak dürüst bir insan olduğunu söyledi. Koç, “Bazı meclis üyeleri neler neler yapmış. Dudaklarınız uçuklar. Bunlar ayıklanacağına, Dürüst bir insanı yediler”dedi.

 

ÇOĞUNLUK DEĞİL, BÜYÜK DESTEK

 

Toplantının kapanış konuşmasını yapan Timur Koç, “her yerde vatandaşların davranışları, yorumları, toplantılarda ve evlerde sergilenen tavırlar, kamuoyu yoklamaları 30 mart’ta vatandaşlar Çayırova’nın düzeltilmesi görevini bize vereceği anlaşılıyor. Ancak ben, çoğunluğu sağlayıp iktidar olmaktan çok, vatandaşların tamamının bu projelerde hemfikir olması ve büyük bir halk desteği ile o koltuğa oturmak istiyorum. Siyasi görüş, bölge, mahalle ayrımı yapmadan, desteğimiz tüm halkın tamamına yapıyorum. Yoksa, halkın takdiri ile zaten 30 Mart’ta iktidar olacağız”diye konuştu.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑