parkinnn

Güncel

ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK

Betül ile Eren'in nikahı kıyıldı, mutlulukları yüzlerinden okunuyordu

30 Kasım 2020 Saat: 12:29
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK

Dilovası'nın köklü ailelerinden , saygın iş insanı Erkan Dalkılıç'ın biricik kızı Betül dünya evine girdi. Erkan Dalkılıç ile Perihan Dalkılıç'ın dünya güzeli kızları Betül , gönlünü kaptırdığı Hatice- Erol Aydaş'ın yakışıklı oğulları Eren Aydaş ile gerçekleşen nikah merasimiyle yaşamlarını birleştirdiler. Gebze Belediyesi Menekşe Nikah Salonu'nda kıyılan nikaha, pandemi nedeniyle sadece aile bireyleri  ve Erkan Dalkılıç'ın yakın dostları davet edildi. Sosyal mesafe ve Corona kurallarının had safhada olduğu nikahın şahitliğini yapan Dilovası kurucu Belediye Başkanı ve gelinin amcası Ercan Dalkılıç kısa bir konuşma yaparak genç çiftlere mutluluklar diledi.

AMCA DALKILIÇ NASİHATLARDA BULUNDU


Dalkılıç nikah cüzdanını gelin Betül'e verirken de nasihatlarda bulundu. Ercan Dalkılıç , ''Evi dişi kuş yapar, evin hanımı erkeğe göre daha dikkatli ve koruyucudur. Bu nedenle nikah cüzdanını Betül'ümüze veriyorum. Evinizde neşe , mutluluk, samimiyet, dayanışma, sağlık daim olsun. Çocuk sesleri hanenizden eksik olmasın.'' sözleriyle genç çifti tebrik etti.

BABA DALKILIÇ DUYGULANDI

Diğer yandan Gölge Medya Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıçam'ın kirvesi olan kız babası Erkan Dalkılıç'ın zaman zaman duygulandığı görüldü. Erkan Dalkılıç nihaha katılan tüm davetlilerle tek tek ilgilenirken duydularını şu sözlerle dile getirdi ; ''Nikahımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Gönül isterdiki içinde bulunduğumuz pandemi süreci olmasaydı ve bütün dostlarımızın katılımıyla bir düğün yapsaydık. Ancak önce sağlık, hepimizin ve gençlerimizin sağlığı, geleceği daha önemli. O nedenle kısıtlı bir merasim yaptık. Buna rağmen gönlü bizimle olan, yanımızda yer alan davetli dostlarıma teşekkür ediyorum.''

Birbirlerine çok yakışan , misafirlere gülücükler yansıtan ve mutlulukları gözlerinden okunan Betül ile Eren'i, Gölge Medya olarak tebrik ediyor, ömür boyu saadetler diliyoruz.

HABERİN GALERİSİ Tüm Galeriler

ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK
ÇOK YAKIŞTILAR, ÇOK

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑