parkinnn

Güncel

Coşkunlar ile Afrika arasında iş birliği

Gebze Ticaret Odası 'nın (GTO ) misafiri olarak Gebze'ye gelen Afrikalı iş insanları , Coşkunlar Yapı'yı  ziyaret etti. GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'la birlikte Coşkunlar'ı gezen heyet, yerli ve milli ürünlere hayran kaldılar. 

17 Şubat 2024 Saat: 13:49
Coşkunlar ile Afrika arasında iş birliği
Coşkunlar ile Afrika arasında iş birliği
Mart'ın ilk haftası resmi açılışı yapılarak hizmete girecek olan Coşkunlar Yapı'yı ziyaret eden  Ben devleti heyeti , firma sahibi Telat Coşkun'dan bilgiler alarak , plazayı gezdiler. 
1500 metrekare kapalı alanı ve 6 katlı özelliğiyle bölgemizin en büyük yapı marketi  olması ile dikkat çeken Coşkunlar Yapı'da uzun bir süre kalan Ben'li iş insanları, Telat Coşkun'dan bilgiler alarak iş anlaşması yapılması yönünde adım attılar. 
Heyetin gösterdiği ilgiden memnuniyetini dile getiren  Coşkunlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Telat Coşkun, '' Misafirlerimize teknik bilgiler verdik. İnşaat malzemelerimizi çok yakından ve ilgiyle incelediler.  Binlerce yapı malzememizi ve kalitesini görünce hayranlıklarını gizleyemediler. Gebzeli iş insanı olarak inşallah Afrika'nın Ben ülkesiyle ticaret yapacağız. Bizlere bu olanağı sağlayan, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş Bey'e teşekkür ediyorum. '' dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Gölge Gazetesi, Kocaeli Haber, Gebze Haber, Darıca Haber, Dilovası Haber, Çayırova Haber, Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑